Ga naar inhoud

TSK-1

Lid
  • Aantal items

    7
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

    Nooit

Alles dat geplaatst werd door TSK-1

  1. Ok in covid situatie toch kunnen verder puzzelen . Alle elco's nagemeten ok, daar ik LNK gesoldeerd had in slechte parkinson periode was ik niet tevreden van mijn soldering hiervan. Om elk slecht contact uit te sluiten die terug verwijderd en nieuwe geplaatst. Bij test met nieuwe na twee tellen direct rook, blijkt dat weerstand 100ohm nu doorgebrand is , aan LNK is niets te zien. https://photos.app.goo.gl/mqx9JFCiZTUVzcp48 https://photos.app.goo.gl/7NtsZTZqFD6XYCYV6 Grtjs
  2. Er is mij geen kortstondige spanningsonderbreking opgevallen; ik ga nu elco's nazien, wordt vervolgd.
  3. Hello even signaleren waar ik op vandaag sta: LNK en weerstand heb ik vervangen (met parkinson is het even een goed moment afwachten noodzakelijk) en dan testwas gedaan. Blijkt niet opgelost machine onderbreekt programma halverwege en keert terug naar starttijd. Kan het iets met capaciteiten te maken hebben alhoewel er uitwendig niks te zien is aan de capaciteiten?
  4. Enkele componenten vervangen, no problem! Oorzaak zoals dit "niet meetbare" vinden chapeau! Ik hou jullie op de hoogte.
  5. Produktcode laatste twee cijfers waren 00. Ik meet de LNK goed en weerstand ook ok. Dus zal ik LNK dienen te vervangen (daar inwendig defect en niet controleerbaar) en weerstand verhogen naar 100ohm, heb ik begrepen.
  6. Stopt inderdaad en staat startgereed AEG mod L76850 Type HI056323 Prodn° 914525604 Ser N°906 00033
  7. Zonder aanleiding is wasmachine plots tijdens een lopend wasprogramma halverwege teruggesprongen naar begintijd van het lopende programma. Ik merk niks van defecte componenten op de printplaat en heb alle contacten gereinigd met PRF 6-68 wat ook geen oplossing bood. Iemand een idee wat kan mislopen?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...