Ga naar inhoud

BNY

Lid
  • Aantal items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

    Nooit

BNY's prestaties

Nieuwkomer

Nieuwkomer (1/8)

  • Eerste reactie
  • IJsbreker

Recente badges

0

Reputatie

  1. [quote=Lampje post_id=3876 time=1603269565 user_id=51] Kijk dat is tenminste een aanwijzing waar ik wat mee kan. Bij een tijd gestuurd programma wordt meestal de vochtmeting niet gebruikt. De vochtmeting wil nog wel eens roet in het eten gooien door onmiddellijk bij de eerste meting te stellen dat het wasgoed droog is. Wasgoed wat droog is heeft n.l. een hoge weerstand. Maar slechte aansluitingen van de electrodes en slechte koolborstels die het meetsignaal geleiden hebben dit ook. En daarnaast wasverzachter en resten zeep veroorzaken ook een onzichtbare isolerende film over de sensoren. Dus ga daar eerst mee aan de gang de totale keten van de vochtmeting schoon te boenen met schoonmaakzijn . Dus binnentrommel en de ribben goed soppen met azijn en door met een ohmmeter op het zelfde materiaal te meten of er een contact van 0 ohm is en de isolerende laag is verdwenen. Dus begin daar eens mee. En wat is er zichtbaar als de machine helemaal niet wil? Geen signaallampjes? Of wel? [/quote] Goedemorgen. Sorry voor de late reactie. Door gezondheidsproblemen heb ik het klussen even gelaten voor wat het was. Inmiddels gelukkig alweer wat aan de beterende hand. Dus langzaam aan de boel maar weer een beetje oppakken. Ik heb uw raad opgevolgd wat betreft het reinigen van de trommel. Ik heb het dan met Dasty gedaan. i.p.v. schoonmaakazijn. Aangezien ik bang ben. Dat het zuur de trommel aantast. Maar kortom. De machine doet het weer zoals het hoort. Ik ben alle programma's bij langs gelopen. En hij doet het prima. Waarschijnlijk dus toch een film laag op de sensoren. Vriendelijk bedankt voor uw advies.
  2. E-NR WTL 5481/047810 01935 Type: T 731*T74088100 IPX 4 Het probleem is. Dat je hem het ene moment zonder problemen aan kunt zetten. Maar vaak moet je gewoon proberen welk programma hij pakt. Soms pakt hij geen enkel programma. En dan pakt hij bijvoorbeeld wel de tijd programma's Ik heb geen idee waar dit aan kan liggen. Of waar ik het zoeken moet. Vandaar dat ik ook nog niets heb doorgemeten. Ik had je graag duidelijkere info gegeven. Misschien dat als ik hier een filmpje zou kunnen plaatsen. Dat het duidelijker is.
  3. Goedemiddag. Bosch condensdroger doet soms niets meer. Het gaat om een Bosch Exclusiv Tk Type WTL 5481 Het ene moment doet hij het zonder problemen. En het andere moment reageert hij nergens op. Soms als je dan een beetje met de programma's speelt. Dan begint hij zo ineens wel weer. Iemand een idee wat er aan de hand zou kunnen zijn?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...