Ga naar inhoud

PSL

Lid
  • Aantal items

    6
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

    Nooit

PSL's prestaties

Nieuwkomer

Nieuwkomer (1/8)

  • Eerste reactie
  • IJsbreker

Recente badges

0

Reputatie

  1. Bedankt voor de informatie. Zal wachten met gebruik tot ze binnen zijn.
  2. Na het hersolderen van de 5 relais heeft de droger al twee succesvolle drogings gedaan. Merkbaar droger verschil volgens de vrouw. Ik bestel alvast nieuwe relais voor moest dit nog terugkomen, dan kan ik er meteen aan beginnen. Bedankt voor jullie hulp!
  3. Goedemiddag, Hier de volledige resolutie fotos + kenteken https://photos.app.goo.gl/7roe3qoXxrKUkZ3A6
  4. Kon maar 3 afbeeldingen uploaden. Vandaar er maar 3 in mijn eerste post staan. Zal morgen even de andere foto van de print posten, samen met het type plaatje. Alvast dank voor de hulp!
  5. Heb zo net de 5 omrons (enkel de g2rl niet) solderingen eens laten smelten en wat bijgesoldeerd. Staat nu een natte handoek te drogen. Op hoop van zegen.
  6. Hoj Allen, Ik heb al enkele weken een probleem met onze AEG Lavatherm wasdroger. Eerst waren er fouten mbt de verwarming, maar na reinigen en nieuwe clixon op het verwarmingselement deed hij het weer even goed (2 a 3 weken). Nu blijft hij een hele tijd goed draaien en tegen het einde van het programma geeft hij E52 of E54 als foutcode. * Machine niet te zwaar beladen * Condensators en motor lijken me in orde volgens de multimeter. Vermoeden is dus dat er iets met de print aan de hand is. Volgens wat surfwerk ligt dit aan een slechte / losse soldeerpunt van een weerstand? Ik kan echter niet direct iets verkeerd zien op de print mbt brandplekjes, losse soldeerverbindingen. Kan iemand me even de goeie richtng induwen waar ik ergens moet gaan zoeken? Bedankt!!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...