Ga naar inhoud

HNY

Lid
  • Aantal items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

    Nooit

HNY's prestaties

Nieuwkomer

Nieuwkomer (1/8)

  • Eerste reactie
  • IJsbreker

Recente badges

0

Reputatie

  1. Beste Lampje, bedankt voor de reactie en de uitleg. Ik heb nog een paar foto`s bijgevoegd met de waardes van de weerstanden die niet duidelijk waren, de ene is R56 en deze geeft 107.1 aan en de andere is R58 en deze geeft 100.1 aan op de meter. (zie foto`s). De kleuren zijn naar mijn idee bruin/zwart/geel/oranje/groen. Bij mij meet R47 43.5 ohm. Dan zit ik ook nog met J208 die verbinding zit niet doorverbonden, overlappen elkaar??? Zie foto, rechts boven de TNY. Is het misschien zo dat ze aan elkaar gesoldeerd waren, maar door de hitte misschien los zijn gekomen?? Moet ik de printplaat helemaal los snijden van de gel om aan de onderkant beter te kunnen solderen?? Ik hoor het graag van u. Bij voorbaat mijn dank. Met vriendelijke groet Henny.
  2. https://photos.app.goo.gl/CjHNbQiBydmYGgZG7 Beste forumleden, ik heb nu wat foto`s kunnen maken en een link kunnen maken. Ik hoop dat de foto`s een beetje duidelijk zijn?? Ik wil graag weten welke weerstand R... ik moet vervangen?? Ik heb al gelezen dat ik deze moet verzwaren van 47 ohm naar 100 ohm, maar welke?? het heeft even geduurd, maar mijn computer is ge-update naar Windows 10. Is het nodig om de rubberlaag in zijn geheel te verwijderen van de printplaat??? Ik hoor het graag van u. Bij voorbaat mijn hartelijke dank
  3. Beste forumleden, i k heb een Samsung wasdroger van het type SDC14709 en deze is dood. Ik heb het bedieningspaneel eraf gehaald en daar bleek inderdaad de TNY277PN opgeblazen te zijn. Ik heb contact gehad met "Maak Mijn Witgoed" maar deze hadden nog geen gegevens van deze machine en werd doorverwezen naar deze site. De TNY277PN bestellen is geen probleem maar er wordt ook gesproken over een veiligheidsweerstand, en die kan ik niet vinden op de print. Misschien dat iemand van het forum deze machine eens een keer heeft gehad en mij kan vertellen welke weerstand ik moet vervangen en welke waarde? Ik hoop dat hier iemand is die mij kan helpen, zodat mijn droger weer gaat leven. Ik kan helaas geen foto's toevoegen, want die schijnen allemaal te groot te zijn.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...