Ga naar inhoud

EMT

Lid
  • Aantal items

    11
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

    Nooit

EMT's prestaties

Nieuwkomer

Nieuwkomer (1/8)

  • Eerste reactie

Recente badges

0

Reputatie

  1. Hallo, Ik heb vanmorgen het eerste relais vervangen en toen getest en dat bleek gelijk de juiste te zijn, want de trommel draaide langer door dan eerst. Heb de machine dicht gemaakt en getest met natte handdoeken en hij werkt weer als vanouds! Ik dank je hartelijk voor het advies en zal een donatie achterlaten. Groeten Eimert-Jan
  2. Heel erg bedankt. Dat ga ik proberen. Als ik de 'start' knop en 'lage temp' knop tegelijkertijd indruk en vast hou komen er paar piepjes en een melodietje. Heeft dat nog iets te betekenen van een foutcode o.i.d.?
  3. Ik heb de printplaat grondig bekeken maar kan niks vinden wat er op het oog los of verbrand uit ziet.
  4. Met een vreemde voeding draait de trommel naar behoren.
  5. Ik heb de condensator zojuist vervangen maar dat heeft niet geholpen.
  6. Volgens mij ook. Ik heb sterk het vermoeden dat de condensator niet meer goed is en leeg loopt, ik heb daarom een originele nieuwe besteld. Ik laat volgende week weten of dat het probleem was.
  7. Dat is inderdaad jammer maar om op uw vragen terug te komen; Het probleem doet zich ook voor op de stand 'opfrissen'. Ik heb de sluitinkjes uit de deur geklikt en toen in de machine gestopt zodat de droger denkt dat de deur gesloten is en toen kon ik zien dat de trommel bijna 2 omwentelingen maakt en dan stopt. Dan wacht de droger ongeveer een minuut en doet die hetzelfde nog een keer. Hij laat niet weten dat die klaar is en er veranderd ook niks bij de lampjes.
  8. Goedendag, Is het probleem inmiddels opgelost? Ik heb namelijk exact het zelfde probleem bij hetzelfde apparaat.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...