Ga naar inhoud

MoniqueEB

Lid
  • Aantal items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

MoniqueEB's prestaties

Junior

Junior (2/8)

  • Eerste reactie
  • IJsbreker

Recente badges

3

Reputatie

  1. Probleem opgelost! wij hebben zoals je zei het verwarmingselement eruit gehaald en binnen op de draad zat iets geplakt. Het was even een klus om daarbij te komen en dit weg te krijgen, maar is uiteindelijk gelukt. Geen stinkende was meer! Wat een opluchting. Echt enorm bedankt!
  2. Als ik meer weet zal ik een bericht plaatsen. ?
  3. Hi tukkertje, ik ruik het alleen in de kleding. Bedankt voor al je advies. Ik ga dit zeker uitzoeken en hoop dat dit de oorzaak is. Zelf was ik nooit op dit idee gekomen.
  4. Het gaat om deze machine. Alvast bedankt
  5. Hallo Allemaal. Misschien is het al meerdere keren gevraagd, toch vraag ik het nog eens omdat ik niet echt een oplossing kan vinden. Ik heb last van sterk ruikende was. Het ruikt branderig/nootachtig/geroosterd, lastig te omschrijven. Het ruikt niet muf. Het zit in sommige kledingstukken, van verschillende gezinsleden. Kleding van elk gezinslid zijn ook appart gewassen, om er achter te komen of het van 1 persoon afkomstig is Dit is niet het geval. Het zijn ook geen nieuwe kledingstukken. De wasmachine is meerdere schoon gemaakt, met hoge temperatuur na gespoeld. Filter is ook nagekeken en schoon. Ik hoop dat iemand hier een antwoord op weet, alvast mijn dank. Groet Monique
×
×
  • Nieuwe aanmaken...