Ga naar inhoud

Lies123

Lid
  • Aantal items

    7
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Lies123's prestaties

Nieuwkomer

Nieuwkomer (1/8)

  • Eerste reactie
  • IJsbreker

Recente badges

0

Reputatie

  1. Bedankt voor je snelle en scherpe antwoorden! Deze wasmachine gaat genieten van zijn pensioen ?
  2. Dat klopt inderdaad. Maar toen we dit zagen besloten we maar een nieuwe aan te gaan schaffen..
  3. Dit lijkt mij niet goed .. Draadje is volledig doorgebrand, inclusief schermpje wat hierboven zat. Vind het wonderbaarlijk dat de wasmachine überhaupt nog draaide en alleen het centrifugeren niet meer ging. WhatsApp Video 2022-03-22 at 7.22.50 PM.mp4
  4. Het lukt mij helaas t.n.t. niet om de schroeven los te krijgen & de achterzijde te openen.. Ga morgen weer op pad voor de goede schroeven draaiers.. wordt vervolgd! Bedankt voor jullie reactie.
  5. Super, dankjewel. Ga hem straks uitbouwen aan de achterkant, benieuwd wat ik aantref. Acht u de kans realistisch dat het aan de koolborstels ligt? of moet ik nog ergens anders aan denken?
  6. Oude wasmachine; functioneert normaliter prima. Sinds een week centrifugeert de machine niet meer (of niet meer fatsoenlijk). Alles komt er zeiknat uit. Heb het filter al schoongemaakt, de molen onderin de machine kan gewoon draaien.. geen vastzittende voorwerpen oid. Vraag mij af of de koolborstels oid aan vervanging toe kunnen zijn aangezien er qua onderhoud de afgelopen 6 jaar niks is gedaan (en we de machine van iemand hebben overgenomen dus onderhoud >6 jaar onbekend is), maar geen idee waar ik die koolborstels kan vinden.. Nog tips om dit oudje opnieuw te laten functioneren? ?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...