Ga naar inhoud

Cleaver

Lid
  • Aantal items

    9
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Cleaver's prestaties

Nieuwkomer

Nieuwkomer (1/8)

  • Eerste reactie
  • IJsbreker

Recente badges

0

Reputatie

  1. Wat een flauwe reactie zeg. Als je geen zin hebt om iets te doen ? We hebben de halve wasmachine uit elkaar gehaald naar aanleiding van een reactie hier op het forum en dan reageert u dat we aan het klooien zijn. Ik heb alleen gekeken naar hetgeen aan mij is gevraagd. Met alles moet je ergens een eerste keer aan beginnen en met een beetje geluk had het goed gekomen maar helaas wordt het ingewikkelder en stapelt de was op, dus zullen we inderdaad een nieuwe moeten halen. toch bedankt voor degene die zonder verwijten heeft meegedacht.
  2. Er zijn verder geen sporen te zien van kortsluiting of losgesprongen stekkertjes
  3. Kan ik die test niet uitvoeren voordat er een nieuw slot in zit? Wij zijn idd een leek op dit gebied, dus we krijgen er wel een hard hoofd in. Als wij het slot vervangen en de printplaat blijkt kapot, dan is dat eerste ook weggegooid geld. ik heb gecheckt wat tukkertje zei en in ieder geval bij het filter gekeken. Daar zat wel een propje haar aan het draai mechanisme en op de grondplaat was het iets nat. Achter het draaimechanisme kijken zien we niet zitten, dan moet de pomp er uit.
  4. Foto 1 is van de onderkant genomen, foto 2 een foto van de achterkant. Stekkertjes zitten niet los
  5. Toetsen reageren niet .. display geeft wel beeld. Welke kant je de draaiknop nu ook draait , hij blijft afpompen
  6. ik heb het deurslot open gehad en het leek er op dat de contact punten van de 3 koperen plaatjes elkaar niet raakten. Daarna in elkaar gezet op de gok. Als ik nu de wasmachine aan zet dan hoor je nog steeds niet de deur op de vergrendeling gaan ( wat normaal altijd gebeurt voordat er een programma draait) en start het meteen met afpompen . Bedieningspaneel werkt nu niet. Alle kabels zijn hetzelfde terug aangesloten . Kan het bijkomende defect van het bedieningspaneel aan het slot liggen ?
  7. Nee ik heb de deur nog niet gedemonteerd. Aan de buitenzijde is er in ieder geval niks aan het pennetje te merken, die gaat even ver naar binnen en buiten als altijd. Ik zal de deur vandaag openmaken om te kijken of er wat te zien is
  8. Hallo allemaal. Plotseling start de wasmachine geen programma's meer. Alle knoppen doen het. Wanneer ik vervolgens de start knop indruk, hoor ik 2x een piep geluid. Dit geluid gaf de machine aan als hij op kinderslot staat, of als er kleding tussen de deur zit, maar beide zijn nu niet het geval. Resetten heb ik geprobeerd, stekker er uit meerdere malen geprobeerd en de deur harder dicht slaan werkt ook niet. De deur klikt gewoon goed dicht. Er zitten ook geen stekkertjes los. Wat kan ik verder nog doen? Alvast super bedankt!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...