Ga naar inhoud

Moniek22

Lid
  • Aantal items

    9
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Moniek22's prestaties

Nieuwkomer

Nieuwkomer (1/8)

  • Eerste reactie
  • IJsbreker

Recente badges

0

Reputatie

  1. Klopt, het is wat lastig testen... Op het typeplaatje staat 230Volt. Maar het gekke is dat het tot nu toe wel prima gelukt is om meerdere keren te wassen. En volgens mij is er verder niets veranderd. Ik heb geprobeerd een koude was te doen, of in de diagnostische modus te starten met alleen het watertoevoer, maar zelfs dat lukte niet.
  2. Ik woon op Bonaire, daar bieden ze zowel 125 als 230 aan. Wij hebben een huis met alleen 125V, maar we gebruiken een transformator om die stroom om te zetten naar 220. Hier vond ik de uitleg van deze foutcode, onderaan deze pagina: https://www.espares.co.uk/advice/careandmaintenance/zanussi-washing-machine-error-fault-codes
  3. O, ik zei het verkeerd. We hebben in ons huis 127 Volt en met een transformator maken we daar 220 Volt van voor de wasmachine. Dat hebben we gemeten en dat komt uit op 217 Volt tot 220 Volt, varieert een beetje. Tot nu toe werkte het prima. We hebben met een andere transformator geprobeerd en toen kregen we dezelfde foutmelding.
  4. Inmiddels is het me gelukt om de diagnostische toets aan te krijgen, de error code te resetten. Maar de code komt meteen weer terug. Online kan ik vinden dat het gaat om code EB2 (dus 11 keer rood en 2 keer geel). Dit heeft te maken met de power supply. Tot zover mijn analyse. Ik heb de stroomtoevoer gecheckt en die is 117Volt tot 120 Volt, varieert een beetje. Geen idee wat er dan aan de hand kant zijn. Iemand een tip?
  5. Hartelijk dank! Als ik deze procedure volg, dan gebeurt het volgende: - bij de 3e stap gaat alleen het lampje van centrifugeren branden, geen andere ledjes. Wat betekent dit? - Na het doordraaien naar stand 10 gebeurt er niets met knop 6: geen knippering, geen lichtje - Als ik daarna weer beide knoppen induw, gaat de startknop weer rood knipperen in hetzelfde patroon: 11 keer rood en 2 keer geel Enig idee of ik iets fout doe in de procedure?
  6. Waar vind ik dat? Ik heb alles bekeken, maar zie geen plaatje.
  7. De start/pauze-knop van mijn Zanussi ZWF 5140 knippert 11x rood en dan 2x geel. Ik kan nergens vinden wat deze foutcode betekent. Iemand een idee?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...