Ga naar inhoud

Digo84

Lid
  • Aantal items

    6
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    1

Digo84 won de laatste dag op 2 maart 2022

Digo84 had de meest gelikete inhoud!

Digo84's prestaties

Nieuwkomer

Nieuwkomer (1/8)

  • Eerste reactie
  • IJsbreker

Recente badges

2

Reputatie

  1. Super. Bedankt voor je hulp. Ondertussen werkt de wasmachine dankzij jullie hulp. Ik heb het toestel gereset maar schaf voor de zekerheid de koolstofborstels aan. Super bedankt.
  2. Hartelijk dank. Ondertussen hebben we via de testmodus de reset kunnen uitvoeren en mijn wasmachine werkt terug. Bedankt voor al de hulp.
  3. Bedankt voor de info. We hebben ze inderdaad gevonden en ze zijn aan vervanging toe. Alleen zie ik op de website een volledige motorblok en niet enkel de borstels. Enig idee waar ik ze kan vinden. 113€ vind ik al veel. Zeker als het toestel al 9 jaar oud is en op lange termijn denk. Natuurlijk is het nog steeds goedkoper dan een nieuw toestel als ik zeker ben dat er nadien geen andere foutmeldingen meer zouden komen.
  4. ondertussen hebben we ook al de foutcode E52 dewelke een probleem aangeeft met koolstofborstels. Alleen zien we de koolstofborstels niet zitten als we het toestel open halen.
  5. De code heb ik uitgelezen met de deur dicht " startuitstel samen met de startknop" indrukken. Hij draait niet. Hij neemt water en zou dan in zijn wascyclus moeten gaan maar hij blijft daar gewoon hangen. Ondertussen hebben we al een paar keer het toestel verschillende malen herstart waarbij het leek dat hij heel even werkt maar ondertussen is hij weer gestopt.
  6. Hallo, Ik heb een wasmachine van AEG Lavamat L71470FL die zondag nog flink wat heeft gewassen. Nadat ik mijn laatste wasprogramma wou starten, bleef hij hangen in mijn wasfase. Ik startte hem. Nam vervolgens water en het symbooltje van de wasfase bleef knipperen. In deze blog had ik gevonden hoe ik een foutcode kon oproepen en hij gaf E41 aan. Blijkbaar een probleem met het deurslot dus stukje besteld en vervangen. Opnieuw getest maar het probleem blijft. Iemand hier ervaring mee? groetjes
×
×
  • Nieuwe aanmaken...