Ga naar inhoud

Tallie1001

Lid
  • Aantal items

    7
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Tallie1001's prestaties

Nieuwkomer

Nieuwkomer (1/8)

  • Eerste reactie
  • Eerste reactie
  • IJsbreker

Recente badges

0

Reputatie

  1. Hallo, Nee helaas niet. Volgens een monteur waren de kosten om het te laten repareren meer als 400 euro. We hebben een nieuwe gekocht ? maar toch bedankt voor uw hulp ?
  2. Ik ga het straks proberen. Bedankt voor je reactie:)
  3. Het slot zit rechts. Ik heb het gevoel dat het de motor zelf is ?
  4. Ik kan helaas geen filmpje toevoegen. Als ik mijn hoofd in de trommel steek dan hoor ik het links. Het is een soort klik. Normaal hoor ik dat geluid voordat de machine aan gaat.
  5. De tik komt aan de linkerkant ergens in het midden. Het lijkt erop dat de stroom word onderbroken. Heb al een ander stopcontact geprobeerd maar helaas hetzelfde probleem.
  6. Hallo, Het Model is WD80k5400Ow/EG. Ik heb de deur ondertussen open gekregen doormiddel van het lipje naast de filter. Mijn was is eruit maar helaas gaat de machine zelf nog niet aan. En het blijft een konstante tik geven.
  7. Goede morgen, Ik heb een vraag voordat ik een monteur laat komen. Ik heb gisteren een was aangezet, tijdens het wassen is mijn machine compleet uitgegaan en gaat nu ook niet meer aan. Op de display branden geen lampjes helemaal niks. Ik hoor een klein tikje dat de verbinding probeert te krijgen. Mijn grootste probleem is omdat hij nu vol zit met water krijg ik de deur ook niet meer open. ( met de was er nog in) Ik heb de filter al helemaal schoon gemaakt en hier komt ook niet heel veel water uit. Iemand een idee hoe ik de was er uit kan krijgen ? Alvast bedankt.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...