Ga naar inhoud

YvKi

Lid
  • Aantal items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    1

YvKi won de laatste dag op 15 november 2021

YvKi had de meest gelikete inhoud!

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

YvKi's prestaties

Nieuwkomer

Nieuwkomer (1/8)

  • Eerste reactie
  • IJsbreker

Recente badges

2

Reputatie

  1. Hoi Manuel, Bedankt voor jouw. Als de monitor volledig uitstaat is er niks te zien. Als het scherm een zwart achtergrond heeft, is de kras een andere kleur dan als het scherm wit is. Door het benoemen van dode pixel ben ik iig iets verder gekomen. Ik probeer JScreenFix.com. Hopelijk werkt het!
  2. Sorry, twee keer vraag geplaatst. Hieronder afbeeldingen van het 'krasje'.
  3. Ik heb sinds vanochtend een 'raar' kronkel/ krasje in het beeld van de monitor. Het is zeker geen beschadiging van buitenaf. Als de monitor aanstaat maar geen beeld projecteert (dus zwart scherm) is het krasje grijzig en met een wit achtergrond (leeg word document) is het krasje blauw. Ik heb deze monitor altijd vastgeklemd aan het bureau en het staat op veilige afstand. Ik kan mij dus niet voorstellen dat er iets tegen aan is gekomen. Is dit een teken van ouderdom? Heeft het de maken te maken met beeldresolutie? Is het tijd voor een nieuwe monitor?
  4. Ik heb sinds vanochtend een 'raar' kronkel/ krasje in het beeld van de monitor. Het is zeker geen beschadiging van buitenaf. Als de monitor aanstaat maar geen beeld projecteert (dus zwart scherm) is het krasje grijzig en met een wit achtergrond (leeg word document) is het krasje blauw. Ik heb deze monitor altijd vastgeklemd aan het bureau en het staat op veilige afstand. Ik kan mij dus niet voorstellen dat er iets tegen aan is gekomen. Is dit een teken van ouderdom? Heeft het de maken te maken met beeldresolutie? Is het tijd voor een nieuwe monitor?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...