Ga naar inhoud

YAnn

Lid
  • Aantal items

    9
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door YAnn

  1. Beste Lampje, Ik vind geen filmpje, staat dat elders dan in je bericht?
  2. Beste HarryO en Lampje, ik heb stekkers van het verwarmingselement losgetrokken en het darmpje ook, maar dit gaf geen verschil. Ook heb ik eens, zonder aan te sluiten op de stuurkaart, spanning op de vermogenkaart gezet, schakelaar op een programma, maar ik meet geen spanning naar de pomp, dit doet me besluiten dat de relais niet ingebrand zijn. Ik kan ze natuurlijk altijd nog eens uitsolderen en nameten om 100% uit te sluiten. Zou het anders toch de regelkaart zijn? Zou ik die moeten/kunnen resetten?
  3. Een idee voor volgende vraag? Ik heb de indruk dat de machine denkt dat er nog water in zit en daarom direkt begint te pompen. Wat kan er nog anders mis zijn dan de pressostaat die ik heb vervangen en de rubberen mof die ik heb nagezien? Zou de regelkaart stuk zijn? Dat is dan weer een hoge kost. Og kan het nog een ander onderdeel zijn? Bedankt!
  4. Ik ga ze zeker vervangen, dank je voor de tip, ze zijn te koop bij Conrad. Ik heb de indruk dat de machine denkt dat er nog water in zit en daarom direkt begint te pompen. Wat kan er nog anders mis zijn dan de pressostaat die ik heb vervangen en de rubberen mof die ik heb nagezien?
  5. Beste Lampje, de relais zijn type HF3FD 009-ZTF (576) 10A 250VAC. Zo te zien 9V maar Amperage van 7A ipv 10 is me niet helemaal duidelijk gezien 10A vermeld staat op het relais. Ik vrees echter dat het niet aan het relais kan liggen gezien de machine bij het kiezen van bvb. een kort programma direct begint te pompen, dat wel, maar hij laat geen water binnen en er staat een tekentje op het display dat er nog was in de machine is. Zou de regelprint dan toch defect zijn? Ik heb de printen eens uitgebouwd en teruggeplaatst, geen verschil merkbaar, ook lang op de aan/uit knop geduwd, geen effect. Nog een idee?
  6. Bedankt voor de info, ik zal morgen de printen eens uitbouwen en kijken.
  7. Beste Lampje, ik heb de balg verwijderd, geen gaatje of overmatige smurrie, geen verstoppingen. Ook de pomp is in orde. Alles lijkt me proper. Het vreemde is dat de pomp direct begint te draaien zodra ik eender welk programma opzet en dat bij een wasprogramma het inlaatventiel alleen korte snokjes water binnenlaat met een regelmaat van 30 seconden Dit type van wasmachine lijkt me geen reset mogelijkheid te hebben, gewoon 1 minuut zonder spanning? Kan het de stuur of vermogenkaart zijn?
  8. Dank voor je reactie, ik kan vrij door het darmpje naar de pressostaat blazen. Wat bedoel je met een open rubberen mof?
  9. Hallo, mijn Siemens wasmachine WM16E460FG/16 blijft afpompen. Dit gaat gepaard met het niet vullen van de trommel met water, maar eerder kort (<1s) activeren van het inlaatventiel dat dus maar mondjesmaat water inlaat. De pomp pompt slechts kleine hoeveelheden, behalve als ik via de waspoederla water giet. De pressostaat heb ik uit voorzorg vervangen, want ik vermoedde dat daar misschien een foute indicatie was, maar na het vervangen bleef het juist hetzelfde. Iemand een idee wat er kan mis zijn? Bedankt! Yann
×
×
  • Nieuwe aanmaken...