Ga naar inhoud

steef35

Lid
  • Aantal items

    6
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door steef35

  1. Geeft niet Alex ben door TWO Witgoed goed geholpen. deze monteur kon wel mee denken over de telefoon. heb een nieuwe motor geprobeerd maar hier lag het ook niet aan. waarschijnlijk is de printplaat module stuk(door de kortsluiting) mocht de motor terug sturen deze zou weer gecrediteerd worden. heb inmiddels maar een nieuwe gekocht. hier inmiddels ook al problemen mee gehad omdat deze stuk aan kwam maar dat is weer een heel ander verhaal. bedankt voor je hulp in ieder geval.
  2. nee hij draait nog steeds niet. wel handmatig hoor geen rara geluiden dan heb de koolborstels er al twee keer uit gehad volgens mij glijden deze los er in. we hebben wel kortsluiting gehad en kregen daarna pas de fout melding ik weet niet of dat ook nog wat uit maakt en of er dan meer stuk is.
  3. alex bedankt voor de reactie. ik heb hem geriset maar dat ging in eerste instantie niet goed later wel ik weet niet of dit een ander probleem oplevert.
  4. ik heb van mijn bosch wasmachine de koolborstels vervangen en de meld code e43 weggehaald maar nog steeds draai de tromel niet. de machine krijgt water pomt af maar wijgert te draaien. ik heb al gecontroleert of de borstels goed zitten en kunnen bewegen en dat doen ze. wij hebben een bosch wasmachine avantixx 7 WAQ28445nl/01 FD 9311 00115 heeft iemand een idee wat ik nog meer kan doen.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...