Ga naar inhoud

Manuel

Lid
  • Aantal items

    187
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    22

Berichten die geplaatst zijn door Manuel

  1. Er zijn zeker manieren om het wachtwoord te resetten naar geen wachtwoord. (te 'hacken').
    Echter moet je je afvragen of dit ethisch is wanneer je de laptop van iemand anders hebt overgenomen, je komt dan namelijk in zijn/haar bestanden.

    Welke windows versie staat erop? Er is mogelijk een manier om inderdaad een factory reset/herstel te doen via een ingebouwde recovery.

    Een andere optie is een clean install uitvoeren vanaf een bootable USB-Stick met de Windows Installatie erop.

  2. Het klinkt alsof je een virus hebt wat zich voordoet als Windows Defender.
    Virussen maken vaak gebruik van group policies om het verwijderen van zichzelf tegen te gaan zoals bijvoorbeeld wordt gedaan in een zakelijke omgeving.
    Als dit een privé machine is, is de melding over de 'IT Beheerder' een goed teken dat het om een virus gaat.

    Mocht je een screenshot kunnen plaatsen weten we het zeker.

  3. Welkom @Arts,

    Het zijn flink wat punten in een keer. 
    Ik zal proberen om op alles te reageren.

    Op 17-9-2023 om 01:08, Arts zei:

    Een ervan wil niet meer vanwege "graphics". Niemand,ook Studentaanhuis ,weet hoe dit alles te herstellen. Ook de firma van wie ik de spellen gekocht heb doet me allerlei oplossingen aan de hand die geen van allen werken.

    Vaak zou opnieuw installeren gewoon moeten werken als er iets mis is met de installatie. Welke oplossingen geven de leveranciers aan?

    Op 17-9-2023 om 01:08, Arts zei:

    Ik kan niet eens meer inloggen bij de Bieb. Ben daar vanmiddag geweest. Op hun laptop(ik stond er zelf bij) kan men wel inloggen met mijn wachtwoord en gebruikersnaam. Al zag de site die ik normaal krijg er engiszins anders uit...Nogmaals,hij doet raar.

    Heb je het dan over de website van de bieb? Om welke website gaat het? Dit zou in principe geen probleem moeten zijn normaal gesproken, ongeacht de laptop, of er moet een bepaalde virus of iets geïnstalleerd staan wat b.v. extra reclame toevoegt aan de site's die je bezoekt.

    Op 17-9-2023 om 01:08, Arts zei:

    Nu zou ik wel een nieuwe willen aanschaffen. Maar ik heb totaal geen verstand van dit alles. Wil alleen maar een eenvoudige laptop met wie ik dingen kan uitzoeken,spellen kan spelen(kopen en/of online spelen),'t liefste ook fotobewerking en cd's maken. En natuurlijk een goed werkende email.

    Heb geen idee wat de juiste voor mij is. Moet niet al te duur zijn natuurlijk. Nu kan ik Studentaanhuis wel vragen. Maar dit kost 't een en ander. 

    Heb ik ook geen zin in. Heb dezelfde ellende meegemaakt met mijn nieuwe mobiel. Wenste perse geen smartphone. Gewoon,iets om mee te bellen en sms'en. Verder niks. Heeft me een eeuwigheid gekost om 't juiste apparaat te vinden(ik bespaar u de details. Maar 't was zeer tijdrovend en teleurstellend). Ik heb tenslotte 't juiste apparaat toch weten te vinden. Maar een laptop.......Dat is nog veel moeilijker.

    Kan iemand een totale digibeet helpen? 't Liefste 't zelfde merk,omdat ik meen dat ik 't ding dan beter begrijp(hoop ik tenminste). Mijn vorige was een Dell.

    Hoe dan ook: welke,goedkope laptop is geschikt voor mij? Graag niet al te klein omdat m'n ogen niet al te best zijn.

    Welke spellen wil je hierop spelen?
    En welk besturingssysteem heb je nu op je laptop?
    Hoeveel opslagruimte heb je nu en was dit genoeg?

    De nieuwe laptops zullen allemaal met Windows 11 gekocht worden tegenwoordig, dus het kan zijn dat het er wat anders uit ziet dan dat je gewend bent.

    Veel laptops hebben ook geen cd-drive meer om cd's erin te doen en/of te branden. Maar daar zijn tegenwoordig relatief goedkope oplossingen voor via usb: CD brander via USB

  4. Jawel hoor!

    De vraag is eigenlijk, loop je nu tegen geheugen issues aan? Raakt je RAM vol?
    Verder zien die modules er goed uit. Ik zou echter wel 4x die erin stoppen. Al zou het geen problemen moeten geven om ze beide door elkaar te gebruiken, wel even zorgen dat dezelfde in dezelfde kleur slot zitten ?

    • Like 1
  5. Op 13-11-2022 om 11:44, Wiljanberghem zei:

    Hallo heb hulp nodig bij een pc met windows 10. Het probleem is dat ze bij de verkoop
    een kleine partitie hebben gemaakt waar windows opstaat op de C schijf. Nu ik de pc een tijdje gebruik
    en programmas erop zet om te gebruiken geeft die nu aan dat de c bijna vol is. en ik dus geen programmas erop kan zetten.

    Ik heb wel andere schijven erin gezet en externe schijf aangesloten op usb maar de c blijft te vol.

    hoe krijg is die wat leger en kan ik programmas ook op de andere schijven installeren en gebruiken zodat ik de c wat leger kan maken

    Speelt dit nog steeds? ?

  6. Zou je eens hetzelfde willen proberen alleen met deze commando's in deze volgorde:

    Add-AppxPackage -Register –DisableDevelopmentMode "C:\Windows\SystemApps\Microsoft.Windows.SecHealthUI_cw5n1h2txyewy\AppXManifest.xml"

    Even kijken of het nu werkt en anders:

    Get-AppxPackage Microsoft.SecHealthUI -AllUsers | Reset-AppxPackage

×
×
  • Nieuwe aanmaken...