Ga naar inhoud

akoenen

Lid
  • Aantal items

    6
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door akoenen

  1. Eerlijk gezegd durf ik het niet goed uit de quarantaine te halen dus nee, we maken er nog geen gebruik van.
  2. Bedankt voor je reactie! AVG die het op de computer van mijn vader signaleert, lijkt op de virustotal site dus geen reactie te geven op het tooltje als ik het goed begrijp. Is dat niet vreemd?
  3. In Computeridee nr 23 uit 2021 stond een artikel 'Lock-toetsen onder controle'. Mijn vader wilde dit graag op zin laptop hebben en het aangeraden programma heb ik vanaf http: //cli.jonaskohl.de gedownload en geïnstalleerd. Hij gaf aan dat hij een dag later het programma niet meer zag met de afbeeldingen in de werkbalk. Gisteren heb ik opnieuw het programma gedownload en geïnstalleerd. Toen ik de laptop vanochtend opstartte zag ik echter de melding van de AVG (de virusscanner enz die op de laptop zit) dat het bestand CLIv3.3.16.1.2.exe in quarantaine is geplaatst omdat het geïnfecteerd is met IDP.Generic en dat er misschien meer dreigingen op de loer liggen. Zijn er meer mensen bij hier bij wie dit is gebeurd en kan het überhaupt kwaad, ik lees op internet dat er ook vaak 'fals positive' IDP.Generic signalen zijn door een virusscanner?
  4. Dank voor jullie reactie, ik ga het topic even opzoeken waar naar verwezen wordt, was eigenlijk al bang dat oa de kanaaltjes te veel verstopt zouden zitten en dat je daar niks aan kan doen. Inmiddels het topic gelezen en naar de prijslijst gekeken bij Coolblue. Ik ga met mijn vader overleggen....hij is echter 95 en ik denk niet dat hij nog zo'n investering wil doen. Heel erg bedankt voor het meedenken!
  5. Dank voor jullie reactie, ik ga het topic even opzoeken waar naar verwezen wordt, was eigenlijk al bang dat oa de kanaaltjes te veel verstopt zouden zitten en dat je daar niks aan kan doen.
  6. Mijn vader heeft een HP 2540 deskjet printer. Hij heeft er nauwelijks mee geprint, scant er voornamelijk mee. Toen we hem installeerden drukte de test pagina's goed af. Nu hij jaren later wil printen wordt wel het papier getransporteerd maar er niks op afgedrukt. Als ik bij oplossingen kijk op de hp site kan je wel iets schoonmaken aan de inktcartridges maar er staat niet aangegeven of je datgene waar je de cartridge tegenaan plaats ook kan schoonmaken. Heeft iemand een idee of dat kan of wellicht een andere optie waar we nog naar kunnen kijken?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...