Ga naar inhoud

ralfkop

Lid
 • Aantal items

  4
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

ralfkop's prestaties

Nieuwkomer

Nieuwkomer (1/8)

 • Eerste reactie
 • IJsbreker

Recente badges

0

Reputatie

 1. Goed punt. Na vrijwel alles geprobeerd te hebben heb ik mijn moederbord terug gestuurd.HIerin vonden ze tenminste een defect aan de audiopoort en heb ik een nieuw moederbord gekregen. Echter was het probleem nog niet volledig opgelost, hierna heb ik een nieuwe voeding gekocht die ook een stuk groter is (van 500 naar 750). Ik heb het probleem nu een of twee keer weer gehad, maar elke keer dat dit gebeurde liep mijn pc verder niet vast en was een gewone reset voldoende om alles draaiend te krijgen. Het zat hem dus ergens in de voeding, en waarschijnlijk deze laatste crashes in een driver fout. Nu geen problemen meer :)
 2. @Kasander1 Vergeten te vermelden dat uit een gpu stresstest niks kwam, ging prima zowel qua prestatie als temperatuur. En wat je zegt snap ik volledig, precies wat er zo frustrerend aan is. Waar zou ik mijn tijd in moeten stoppen? Onderdelen testen in andere systemen?
 3. @Kasander1 Ehm ik heb een RX570, dus een losse als je dat bedoelt? Alle drivers zijn wel up to date, heb mijn gpu ook al opnieuw geinstalleerd. Persoonlijke bestanden backuppen ga ik even doen met een nieuwe installatie. Het rare is dat ie het soms ook gewoon prima doet, dan zou je toch zeggen dat het niet een hardware-probleem is? Of is dat te simpel gedacht? Dank voor je antwoord!!
 4. Sinds kort crasht mijn pc vrijwel elke dag. Ik heb twee schermen en deze worden dan beide een willekeurige kleur (oranje, groen, zwart, wit of flikkerend). In principe deed hij het altijd prima, behalve dat ik sinds 3 maand af en toe geen geluid uit de boxen kreeg. Even friemelen met het kabeltje of een reset loste het probleem altijd wel op. Een tijdje terug probeerde ik echter een groot videobestand te downloaden en toen liep mijn pc vast zoals omschreven. Ook na een reboot (via de knop op mijn pc zelf) gebeurde dit weer. Ik dacht dat het wellicht aan de website lag (dropbox), maar iets later gebeurde het zelfde tijdens het spelen van een simpele game. Nu gebeurt heto ok als ik gewoon browse of direct na het opstarten. Echter, er zitten ook dagen tussen dat alles prima loopt, ook tijdens meer eisende games. Vandaag gebeurt het echter om de haverklap en ik heb geen idee hoe ik dit moet aanpakken. Is het de videokaart? Het moederbord? Dat laatste lijkt me logischer ivm het geluidsprobleem, maar voor ik dit concreet begin te testen zoek ik hier nog wat advies. Elke hulp is welkom! Wat kan het zijn?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...