Ga naar inhoud

rmd-g

Lid
  • Aantal items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

    Nooit

Alles dat geplaatst werd door rmd-g

  1. @Kasander1 Dit geeft helaas niet het resultaat waar ik op had gehoopt. Het gaat mij niet om knoppen die ik in VBA heb gemaakt waar vervolgens code aan gekoppeld is, maar om knoppen die ik in Excel onder het tabblad "Invoegen" en in de groep "Illustraties" en via "Vormen" heb aangemaakt en die vervolgens heb gekoppeld aan een macro.
  2. @Homer Alle documentatie die ik erover heb gelezen heeft het alleen maar over het koppelen van een macro met een knop. Nergens kan ik iets vinden over het ontkoppelen van de macro van zijn knop. En ook niet over een mogelijkheid om op de een of andere manier een overzicht te kunnen krijgen van welke knop verbonden is met welke macro voor het geval je er een aantal zou hebben.
  3. Ik heb verschillende macro's gemaakt in excel-vba en die allemaal aan een knop gekoppeld. Ik kan echter nergens zien/opvragen welke macro er aan een bepaalde knop is gekoppeld. Bovendien zou ik graag de mogelijkheid willen hebben om de macro van een bepaalde knop te kunnen ontkoppelen.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...