Ga naar inhoud

paul.didden

Lid
  • Aantal items

    8
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door paul.didden

  1. Dag Alex, Zeker kan ik daar wat mee. Het kostte wat tijd om e.e.a. te installeren. Maar het lijkt te functioneren. Vanuit de virtuele machine kan ik weer als administrator het cameraprogramma in de oude explorer starten. Hartelijk dank voor deze hulp.
  2. Net W11 geïnstalleerd op mijn PC. Verliep uitstekend. Enige probleem heb ik met mijn oud Foscam bewakingscamera. Die wil alleen beelden opnemen als hij is gestart vanuit de oude Internet Explorer van windows. In W11 lijkt weliswaar een compatabiliteitsmodus te zitten, maar het lukt mij niet om daar in het toe te voegen vaste IP-adres in te krijgen, het blijft "uitgegrijsd" Mocht wel lukken dan geeft windows aan dat voor 30 dagen in die modus gestart wordt. Ook dat is niet echt de bedoeling. Iemand een idee voor een oplossing zonder meteen te shoppen voor een nieuwe camera?
  3. Het is een Foscam FI8904W. Maar ik denk ondertussen dat het moeilijk wordt. Het gestuurde linkje werkt goed, maar niet voor de standaard windows programmas zoals de explorer. Bovendien loop ik als het al lukt tegen twee andere zaken aan, ik moet mijn wachtwoord op kunnen geven en vervolgens nog de goede button intikken voor de juiste modus om opnmaes te kunnen maken. Misschien wordt dat wat veel van het goede
  4. @Kasander1 link ziet er uit als iets wat ik zoek. ga het vanavond proberen. Ik gebruik Internet Explorer 11 (alleen voor deze camera) omdat alleen van daaruit ook opnames kunnen worden vastgelegd.
  5. Ik was te snel. Mijn (oude Foscam) camera heeft explorer 11 nodig die als administrator is opgestart on ook opnames vast te kunnen leggen. Ik kan IE11 wel automatisch mee laten starten, maar niet als admin met de juiste pagina. Weet iemand of dat kan en hoe dan?
  6. Bij elke automatische update van W10 staat mijn beveiligingscamera weer uit.
  7. Die stonden helemaal identiek, maar ik weet niet hoe maar inmiddels is het toch opgelost. Maar toch bedankt.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...