Ga naar inhoud

huzky

Lid
 • Aantal items

  7
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

  Nooit

huzky's prestaties

Nieuwkomer

Nieuwkomer (1/8)

 • Eerste reactie
 • IJsbreker

Recente badges

0

Reputatie

 1. Vandaag opnieuw geprobeerd, maar nog geen reactie van de ontvanger; ik blijf het in de gaten houden en kom er, indien ik iets meer te horen krijg van de ontvanger, op terug. Bedankt voor de reactie!
 2. Een door mij getypt document (in Word 2016) van ca. 3 pagina's heb ik als bijlage bij een mail (Outlook) verzonden. Ontvanger opent het bestand en krijgt vervolgens maar een gedeeltelijk bestand te zien (nog geen halve pagina). Als ik het desbetreffende bestand van ontvanger terugkrijg per mail en het open, krijg ik zelf gewoon het complete bestand te zien in Word. Heeft iemand een idee hoe dit mogelijk is (en hoe dit in de toekomst kan worden vermeden)? Gisteren aan dezelfde ontvanger ook een bijlage in Word 2016 gestuurd, alles op dezelfde manier als vandaag, en dat kon gewoon compleet worden geopend. Ondertussen niets aan instellingen e.d. gewijzigd. Alvast dank voor het meedenken!
 3. Ik heb een vraag gesteld over spam; daarop was een reactie gekomen. Ik wilde hier ook weer op reageren, maar dat lukt op geen enkele manier... Mijn reactie op het antwoord bij mijn vorige vraag nu maar even als nieuwe vraag, hopelijk lukt dat wel: @Peter Groenland_6: Nee, dat bedoel ik niet. Dit soort afzenders kunnen meestal via ongewensten mail/afzender blokkeren nog wel worden toegevoegd aan de (steeds langer wordende) lijst met geblokkeerde afzenders, maar het gaat bijv. om: anorly@mpsurfopj.dereturn@frfterytryty.com In bovenstaand adres staat twee keer een @. Dit heb ik handmatig toegevoegd aan de lijst met geblokkeerde afzenders, gewoon alles wat eindigt op @frfterytryty.com in de lijst gezet, maar mailadressen als bijv.: afslankdoorbraak@.com ultraaslangna@.com hebben niets tussen @ en .com staan, en die kan ik dus op geen enkele manier als spam aangeven in Outlook 2016. Dit wordt inderdaad bewust gedaan, en natuurlijk kun je ze elke keer handmatig verwijderen, maar het zou gewoon heel fijn zijn als je dergelijke zooi meteen als ongewenst kunt markeren, zodat ze niet meer in Postvak In terechtkomen, maar meteen door Outlook ook als spam worden aangemerkt... Hopelijk is er iemand die hier nog een oplossing voor heeft!
 4. Ik krijg steeds meer ongewenste mails die ik niet op de gebruikelijke wijze (rechter muisknop, 'ongewenste mail, afzender blokkeren') kan toevoegen aan de lijst met geblokkeerde afzenders. Ook handmatig aan deze lijst toevoegen via 'opties, geblokkeerde afzenders, toevoegen' lukt niet, omdat het zogenaamde mailadres van de afzender bijv. twee keer een @ bevat, of omdat het eindigt op @.com. Is er een mogelijkheid om dit soort 'vreemde' mailadressen tóch aan mijn lijst toe te voegen in Outlook 2016? [Ik weet niet precies in welke categorie mijn vraag thuishoort, sorry als dit de verkeerde is.]
 5. @Kasander1: Dank voor de tip. Wist niet dat Linux zo veel veiliger is dan Windows, en Windows zit eigenlijk standaard op elke pc die ik aanschaf. Zal me eens verder verdiepen in Linux. Heb er wel e.e.a. over gelezen op een site van de Nederlandse Linux Gebruikers Groep maar ben wat huiverig om zomaar 'even' over te stappen, maar misschien bij aanschaf van de nieuwe pc meteen even laten installeren en een korte uitleg vragen, dan kan er in het begin niet veel verkeerd gaan denk ik.
 6. Heel erg bedankt voor jullie reacties! Beveiligd op beide pc's (Norton). Ik ga voor de zekerheid met 2 aparte pc's werken: 1 voor internetgebeuren en 1 voor de werkbestanden. Werkbestanden dagelijks back-uppen naar externe schijf en die op een andere plaats bewaren. Dan moet er in principe toch niets meer fout kunnen gaan met hacks/gijzelsoftware/pc-crash e.d.
 7. Vraag van een leek: als ik 2 pc's aansluit op 1 monitor (ook met 1 toetsenbord, 1 muis), en ik gebruik de ene pc alleen om op te werken en bestanden op te slaan e.d., en de andere pc alleen voor internet (mailen/bankieren enz.), bestaat er dan geen kans dat (bij bijv. een hack) iemand bij mijn bestanden komt? Mijn bedoeling: op pc1 dus alleen internet/mail, op pc2 dus alleen Word-, pdf-bestanden e.d. Maar wel (i.v.m. ruimte besparen) 1 toetsenbord/muis/monitor. Ik hoop dat ik mijn vraag een beetje duidelijk heb gesteld en dat iemand daar in simpele woorden antwoord op kan geven.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...