Ga naar inhoud

astines

Lid
  • Aantal items

    13
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door astines

  1. Ik gebruik sinds kort Windows 11  en krijg de volgende foutmelding.
    Microsoft Visual C++ Library
    Runtime Error!
    This application has requested the Runtime to terminate it in an unusual way.
    Please contact the applicationn's support team for more information.

    Heeft iemand hier ervaring mee?
    Ik realiseer me nu, dat toen ik nog Windows 10 gebruikte, mijn virussoftware aangaf dat Microsoft VisualC++ geüpdated diende te worden.
    Dat is mij echter nooit gelukt.
    Wat kan ik doen?
    Groet!

  2. Dankje Kasander. Het gekke is, dat ik de email kreeg terwijl ik al jaren thunderbird gebruik en alle incredimail software heb verwijderd. Terwijl mensen in mijn omgeving die incredimail nog wél gebruiken de email niet ontvingen. Heel bedenkelijk allemaal, tóch? Groet astines.
  3. Gebruikte ooit incredimail, maar nu al weer jaren thunderbird (tot grote tevredenheid). In mijn omgeving wordt incredimail nog wel gebruikt, maar nu gaat er een email rond dat incredimail per 20 mrt. 2020 zou stoppen. Dat zorgt toch voor enige onrust. Kent iemand de email en zou dit een serieuze kwestie zijn?
  4. Nee hoor. De stick lijkt wel okee. Overigens zag ik gister nog wel op de downloadsite dat je je download zou moeten controleren. Maar ... controleren in windows is dan weer een heel ingewikkelde procedure, die ik nog maar even niet ben aangegaan. Wel een beetje ingelezen in de uefi kwestie die jij aankaartte. Maar ja, de uurtjes tikten vlot weg en er moest ook geslapen worden. Wordt vandaag vervolgd dus.
  5. Dank je Kasander. Het gaat bij mij om een oude Windows 7 pc waarop ik Linux mint wil installeren. Ik heb inmiddels in de bios gezocht naar UEFI, maar vind dat niet. Ook heb ik inmiddels (nu met rufus ipv win32DiskImager) opnieuw de USB gemaakt, maar nee. Overigens denk ik wel met Linux overweg te kunnen, maar ja, dan zal het mij eerst moeten lukken de installatie te voltooien.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...