Ga naar inhoud

astines

Lid
  • Aantal items

    13
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door astines

  1. Ik gebruik sinds kort Windows 11 en krijg de volgende foutmelding. Microsoft Visual C++ Library Runtime Error! This application has requested the Runtime to terminate it in an unusual way. Please contact the applicationn's support team for more information. Heeft iemand hier ervaring mee? Ik realiseer me nu, dat toen ik nog Windows 10 gebruikte, mijn virussoftware aangaf dat Microsoft VisualC++ geüpdated diende te worden. Dat is mij echter nooit gelukt. Wat kan ik doen? Groet!
  2. Klik rechtsboven op ‘wijzig’. Selecteer vervolgens de betreffende mail. Onder is dan oa de optie ‘verplaats’ verschenen. Selecteer ‘verplaats’ en kies de map van je keuze.
  3. Dankje Kasander. Het gekke is, dat ik de email kreeg terwijl ik al jaren thunderbird gebruik en alle incredimail software heb verwijderd. Terwijl mensen in mijn omgeving die incredimail nog wél gebruiken de email niet ontvingen. Heel bedenkelijk allemaal, tóch? Groet astines.
  4. Gebruikte ooit incredimail, maar nu al weer jaren thunderbird (tot grote tevredenheid). In mijn omgeving wordt incredimail nog wel gebruikt, maar nu gaat er een email rond dat incredimail per 20 mrt. 2020 zou stoppen. Dat zorgt toch voor enige onrust. Kent iemand de email en zou dit een serieuze kwestie zijn?
  5. Dank je Kasander1. Weer een spannend karweitje! Nog nooit zoiets ondernomen, maar een keer moet de eerste keer zijn.
  6. Heb linux draaiende. Opstarten moet echter altijd in fases. F1 to resume, opnieuw F1 en ik beland in de bios. Die heeft een heel oude systeemtijd, maar als ik die opnieuw instel wordt hij niet vastgehouden. Dus, iedere dag deze fases doorlopen! Beetje omslachtig. Kan iemand mij helpen?
  7. Linux mint lijkt naar behoren te werken. Echter pc loopt vast op zowel firefox als chromium, waardoor een harde shutdown noodzakelijk is. Er verschijnen op een zeker moment diagonale strepen in beeld. Heeft iemand enig idee over wat hier aan de hand kan zijn?
  8. @Kasander1 Toch nog even terug op het forum. Installatie dus gelukt en ook enkele packages geïnstalleerd. Echter problemen met firefox, deze is niet stabiel. Scherm bevriest (diagonale strepen) en de hele zaak gaat op slot zodat ik een harde shutdown moet toepassen. Bij chromium hetzelfde probleem. Heb jij enig idee?
  9. Op andere pc dezelfde problemen. USB geformatteerd en andere distributie gedownload. En jawel, installatie gelukt. Bedankt voor je hulp Kasander1.
  10. Nee hoor. De stick lijkt wel okee. Overigens zag ik gister nog wel op de downloadsite dat je je download zou moeten controleren. Maar ... controleren in windows is dan weer een heel ingewikkelde procedure, die ik nog maar even niet ben aangegaan. Wel een beetje ingelezen in de uefi kwestie die jij aankaartte. Maar ja, de uurtjes tikten vlot weg en er moest ook geslapen worden. Wordt vandaag vervolgd dus.
  11. Dank je Kasander. Het gaat bij mij om een oude Windows 7 pc waarop ik Linux mint wil installeren. Ik heb inmiddels in de bios gezocht naar UEFI, maar vind dat niet. Ook heb ik inmiddels (nu met rufus ipv win32DiskImager) opnieuw de USB gemaakt, maar nee. Overigens denk ik wel met Linux overweg te kunnen, maar ja, dan zal het mij eerst moeten lukken de installatie te voltooien.
  12. Heb USB gemaakt volgens handleiding op deze website, maar als ik wil installeren krijg ik : USB disabled. Op de USB staat: efs bestand-boot-boot64.efi, grub64.efi
×
×
  • Nieuwe aanmaken...