Ga naar inhoud

rufneckQ

Lid
 • Aantal items

  3
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

  Nooit

rufneckQ's prestaties

Nieuwkomer

Nieuwkomer (1/8)

 • IJsbreker

Recente badges

0

Reputatie

 1. ik zou graag mijn 35GB aan documenten synchroniseren met een aantal laptops buiten het netwerk vanaf een FTP server. ik heb wel wat eisen: pas synchroniseren wanneer verbonden met WIFI ( andere als waar FTP server in hangt). hij moet 1 kant op synchroniseren, geen vervuiling vanaf de laptops op de server. ik hoop dat jullie mij kunnen adviseren.
 2. ik zou graag mijn 35GB aan documenten synchroniseren met een aantal laptops buiten het netwerk vanaf een FTP server. ik heb wel wat eisen: pas synchroniseren wanneer verbonden met WIFI ( andere als waar FTP server in hangt). hij moet 1 kant op synchroniseren, geen vervuiling vanaf de laptops op de server. ik hoop dat jullie mij kunnen adviseren.
 3. ik zou graag mijn 35GB aan documenten synchroniseren met een aantal laptops buiten het netwerk vanaf een FTP server. ik heb wel wat eisen: pas synchroniseren wanneer verbonden met WIFI ( andere als waar FTP server in hangt). hij moet 1 kant op synchroniseren, geen vervuiling vanaf de laptops op de server. ik hoop dat jullie mij kunnen adviseren.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...