Ga naar inhoud

TheMagician

Lid
 • Aantal items

  3
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

  Nooit

Alles dat geplaatst werd door TheMagician

 1. @Jorrit Thx. Grappig dat dat gewoon werkt met zo'n smiley. En ook dat je linkt naar Tweakers, want had de vraag ook daar gesteld en daar zegt juist iemand dat van 1 naar 2gb te weinig oplevert. Daarnaast wil ik zo weinig mogelijk geluid van mijn pc, vandaar passieve koeling. Heb inmiddels het gevoel dat ik misschien beter een nieuwer tweedehands systeem met ddr3 ofzo kan kopen, ben ik net zo duur(/goedkoop) uit als met een redelijke videokaart en of andere upgrade. Als ik dan een goed moederbord vind kan ik daarop misschien weer meer upgraden. https://gathering.tweakers.net/forum/list_message/55039517#55039517 Overigens is het meeste gebruik fotobewerking, maar dat is geen probleem met het huidige systeem. Zie dus de 1e regel van mijn post ;)
 2. Als dat zo makkelijk was had ik deze vraag niet gesteld. Ik hoop hier op een expert die dat zo even uit zijn mouw schudt. PS: jammer dat in de vraag alles aan elkaar wordt geplakt, zonder enters, niet meer zo duidelijk.
 3. Ik wil de prestaties van mijn pc verhogen om beter video te kunnen bewerken en spellen beter te laten lopen. Ik ben ook voornemens om van 4gb ram naar 8gb te upgraden, maar tevens wil ik de videokaart upgraden (wel met passieve koeling). Huidig systeem: MSI k9n sli platinum, 4gb ram, Athlon X2 6000+ 3Ghz, Ati Radeon hd 5450 ddr3 1gb pci-e 16x Vraag 1: levert van 1gb naar 2gb me veel op? Vraag 2: levert van ddr3 naar gddr5 me veel op? Vraag 3: welke van onderstaande is aan te raden, of andere suggesties voor rond de 45 euro? Asus GT710-SL-2GD5 MSI NVIDIA GeForce GT710 2GD3H LP Silent Sapphire HD 6450 2GB DDR3 Bvd.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...