Ga naar inhoud

fjd

Lid
 • Aantal items

  3
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

  Nooit

Alles dat geplaatst werd door fjd

 1. recovery.exe is een programma waarmee geprobeerd kan worden om per ongeluk verwijderde bestanden terug te halen. Vaak lukt dat wel. Er zijn meerdere makers van dit soort programma's. Power moet gelezen worden als 'krachtig' en moet U de illusie geven dat dit programma krachtiger zou zijn als die van andere leveranciers.
 2. ga in windows-verkenner naar configuratiescherm. Klik op 'Hardware en geluiden'. De apparaten die windows kent, worden weergegeven en de instellingen daarvan kunnen gewijzigd worden. Als jouw printer er niet bij staat, ga dan naar de website van de fabrikant. Via de support /service pagina's kun je dan software voor jouw printer installeren. Meestal kun je in de windows-directory onder 'drivers' de belangrijkste software terugvinden. Maar de fabrikant kan ook eigen mappen aangemaakt hebben.
 3. QR codes verwijzen naar een website waar je informatie kunt lezen. Je hebt dus WIFI verbinding of een data-account nodig. In de toeristen-industrie om meer over een gebouw oid te weten te komen. Fabrikanten van producten willen je ook graag naar hun website lokken, kijk op de verpakking naar QR-code. De camera van je telefoon maakt alleen plaatjes en kijkt niet naar wat op de foto staat. Er is een QR-app (of reader) nodig die wel gebruik maakt van de camera om de gemaakte foto te interpreteren c.q. de internet-url.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...