Ga naar inhoud

filosofie12

Lid
 • Aantal items

  15
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

  Nooit

Alles dat geplaatst werd door filosofie12

 1. Norton wil een bevestiging hebben dat ik het ben. In windows10 lukt het niet
 2. HP heeft mijn systeem overgenomen en ik ben mijn administrator rechten kwijt
 3. Ik ben zo dom geweest om mijn browser leeg te maken en vervolgens admin ingegeven. Dat had ik nooit mogen doen, omdat dit de code is, die HP hanteert om het systeem over te nemen. Het gevolg hiervan is, dat ik mijn administrator rechten kwijt ben en dat HP mijn systeem heeft overgenomen. Als ik een bewerking wil uitvoeren wordt dit door HP geblokkeerd.
 4. Als ik een G-mail verstuurd heb, wordt deze teruggestuurd, met de mededeling niet bezorgd, omdat Google niet goed geconfigureerd is. Hoe los ik dit op?
 5. Als ik een G-mail verstuurd heb, wordt deze teruggestuurd, met de mededeling niet bezorgd, omdat Google niet goed geconfigureerd is. Hoe los ik dit op?
 6. Als ik een G-mail verstuurd heb, wordt deze teruggestuurd, met de mededeling niet bezorgd, omdat Google niet goed geconfigureerd is. Hoe los ik dit op?
 7. Ik krijg van Microsoft de mededeling dat ik problemen heb met mijn Microsoft account en daarom wil ik een printscreen maken en dat had ik als bijlage aan Microsoft willen mailen maar nogmaals het lukt niet
 8. Hoe kan ik mijn microsoft account downloaden op mijn smartphone?
 9. Hoe kan het dat de opslagwizard in HTC desire530 bij ca. 90% blijft steken?
 10. Hoe kan ik mijn microsoft account downloaden op mijn smartphone?
 11. Ik ben er zelf achter gekomen dat je alleen maar de betreffende onderdeel moet aanklikken in dit geval de computer en dan ik vanzelf mijn vraag tegen.
 12. Ik weet nu dat het in principe mogelijk is mits men het direct doet en niet dat er al meer is weggeschreven naar het medium. Ik ga informeren of er goede software te verkrijgen is indien de situatie zich voordoet.
 13. Is het mogelijk verwijderde bestanden terug te halen?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...