Ga naar inhoud

Olaerts-Antoon

Lid
  • Aantal items

    16
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

    Nooit

Olaerts-Antoon's prestaties

Nieuwkomer

Nieuwkomer (1/8)

  • Eerste reactie

Recente badges

0

Reputatie

  1. NOOIT MEER MIELE WEGENS SLECHTE SERVICE ! Nieuwe Miele afwasmachine G 1275 in veiligheid gevallen met foutmelding dat er een lek was. Het toestel gaf alarm en functioneerde niet meer. Bij een eerste nazicht door mij stel ik vast dat er een lek aan het zoutvat is. Wij hebben dan de Miele Service gecontacteerd om te herstellen met de melding wat er aan de hand was. Op 18/02/2013 is dan de technicus gekomen. Ik zelf was ter plaatse omdat de eigenaar niet kon daar zijn. De man in kwestie was erg onvriendelijk en begon met te zeggen dat het zijn district niet was en dat het inbouwmachine al moest zijn uitgebouwd. Ik heb dan de plint weggenomen zodat hij zijn werk kon doen. Toen hij de test deed en zag waar het lek was ging hij terug naar de camionette en kwam na enkel minuten terug binnen om te zeggen dat hij geen onderdelen bij had voor deze lek te herstellen. Dan heeft hij de herstelbon gemaakt met de melding: Helaas kan ik de reparatie niet volledig uitvoeren. Mijn excuses voor het ongemak. Hij vroeg mij of ik dat wilde tekenen en zei dat er geen meerkosten zouden uit voortvloeien. - Factuur van € 100 Aangezien ik zelf technicus-inspecteur ben en de zaak niet betrouwde heb ik de dag nadien de grote bevestigingsmoer van het zoutvat losgedraaid en de rand gereinigd en terug vastgedraaid. Na het testen bleek de lek afgedicht te zijn! Het is dan ook een schande om voor een fabrieksfout 100 € kosten te durven aanrekenen. In hun reclame schrijft Miele dat het toestel een levensduur heeft van 20 jaar en getest werd gedurende 10.000 uren continu! Nadat wij hen in gebreke gesteld hadden voor niet geleverde prestatie en uit goodwill € 50 betaalden met de vraag het saldo te crediteren, bleven ze dreigbrieven sturen, vandaag zelfs van een deurwaarder!
  2. NOOIT MEER MIELE WEGENS SLECHTE SERVICE ! Nieuwe Miele afwasmachine G 1275 in veiligheid gevallen met foutmelding dat er een lek was. Het toestel gaf alarm en functioneerde niet meer. Bij een eerste nazicht door mij stel ik vast dat er een lek aan het zoutvat is. Wij hebben dan de Miele Service gecontacteerd om te herstellen met de melding wat er aan de hand was. Op 18/02/2013 is dan de technicus gekomen. Ik zelf was ter plaatse omdat de eigenaar niet kon daar zijn. De man in kwestie was erg onvriendelijk en begon met te zeggen dat het zijn district niet was en dat het inbouwmachine al moest zijn uitgebouwd. Ik heb dan de plint weggenomen zodat hij zijn werk kon doen. Toen hij de test deed en zag waar het lek was ging hij terug naar de camionette en kwam na enkel minuten terug binnen om te zeggen dat hij geen onderdelen bij had voor deze lek te herstellen. Dan heeft hij de herstelbon gemaakt met de melding: Helaas kan ik de reparatie niet volledig uitvoeren. Mijn excuses voor het ongemak. Hij vroeg mij of ik dat wilde tekenen en zei dat er geen meerkosten zouden uit voortvloeien. - Factuur van € 100 Aangezien ik zelf technicus-inspecteur ben en de zaak niet betrouwde heb ik de dag nadien de grote bevestigingsmoer van het zoutvat losgedraaid en de rand gereinigd en terug vastgedraaid. Na het testen bleek de lek afgedicht te zijn! Het is dan ook een schande om voor een fabrieksfout 100 € kosten te durven aanrekenen. In hun reclame schrijft Miele dat het toestel een levensduur heeft van 20 jaar en getest werd gedurende 10.000 uren continu! Nadat wij hen in gebreke gesteld hadden voor niet geleverde prestatie en uit goodwill € 50 betaalden met de vraag het saldo te crediteren, bleven ze dreigbrieven sturen, vandaag zelfs van een deurwaarder!
  3. NOOIT MEER MIELE WEGENS SLECHTE SERVICE ! Nieuwe Miele afwasmachine G 1275 in veiligheid gevallen met foutmelding dat er een lek was. Het toestel gaf alarm en functioneerde niet meer. Bij een eerste nazicht door mij stel ik vast dat er een lek aan het zoutvat is. Wij hebben dan de Miele Service gecontacteerd om te herstellen met de melding wat er aan de hand was. Op 18/02/2013 is dan de technicus gekomen. Ik zelf was ter plaatse omdat de eigenaar niet kon daar zijn. De man in kwestie was erg onvriendelijk en begon met te zeggen dat het zijn district niet was en dat het inbouwmachine al moest zijn uitgebouwd. Ik heb dan de plint weggenomen zodat hij zijn werk kon doen. Toen hij de test deed en zag waar het lek was ging hij terug naar de camionette en kwam na enkel minuten terug binnen om te zeggen dat hij geen onderdelen bij had voor deze lek te herstellen. Dan heeft hij de herstelbon gemaakt met de melding: Helaas kan ik de reparatie niet volledig uitvoeren. Mijn excuses voor het ongemak. Hij vroeg mij of ik dat wilde tekenen en zei dat er geen meerkosten zouden uit voortvloeien. - Factuur van € 100 Aangezien ik zelf technicus-inspecteur ben en de zaak niet betrouwde heb ik de dag nadien de grote bevestigingsmoer van het zoutvat losgedraaid en de rand gereinigd en terug vastgedraaid. Na het testen bleek de lek afgedicht te zijn! Het is dan ook een schande om voor een fabrieksfout 100 € kosten te durven aanrekenen. In hun reclame schrijft Miele dat het toestel een levensduur heeft van 20 jaar en getest werd gedurende 10.000 uren continu! Nadat wij hen in gebreke gesteld hadden voor niet geleverde prestatie en uit goodwill € 50 betaalden met de vraag het saldo te crediteren, bleven ze dreigbrieven sturen, vandaag zelfs van een deurwaarder!
  4. NOOIT MEER MIELE WEGENS SLECHTE SERVICE ! Nieuwe Miele afwasmachine G 1275 in veiligheid gevallen met foutmelding dat er een lek was. Het toestel gaf alarm en functioneerde niet meer. Bij een eerste nazicht door mij stel ik vast dat er een lek aan het zoutvat is. Wij hebben dan de Miele Service gecontacteerd om te herstellen met de melding wat er aan de hand was. Op 18/02/2013 is dan de technicus gekomen. Ik zelf was ter plaatse omdat de eigenaar niet kon daar zijn. De man in kwestie was erg onvriendelijk en begon met te zeggen dat het zijn district niet was en dat het inbouwmachine al moest zijn uitgebouwd. Ik heb dan de plint weggenomen zodat hij zijn werk kon doen. Toen hij de test deed en zag waar het lek was ging hij terug naar de camionette en kwam na enkel minuten terug binnen om te zeggen dat hij geen onderdelen bij had voor deze lek te herstellen. Dan heeft hij de herstelbon gemaakt met de melding: Helaas kan ik de reparatie niet volledig uitvoeren. Mijn excuses voor het ongemak. Hij vroeg mij of ik dat wilde tekenen en zei dat er geen meerkosten zouden uit voortvloeien. - Factuur van € 100 Aangezien ik zelf technicus-inspecteur ben en de zaak niet betrouwde heb ik de dag nadien de grote bevestigingsmoer van het zoutvat losgedraaid en de rand gereinigd en terug vastgedraaid. Na het testen bleek de lek afgedicht te zijn! Het is dan ook een schande om voor een fabrieksfout 100 € kosten te durven aanrekenen. In hun reclame schrijft Miele dat het toestel een levensduur heeft van 20 jaar en getest werd gedurende 10.000 uren continu! Nadat wij hen in gebreke gesteld hadden voor niet geleverde prestatie en uit goodwill € 50 betaalden met de vraag het saldo te crediteren, bleven ze dreigbrieven sturen, vandaag zelfs van een deurwaarder!
  5. NOOIT MEER MIELE WEGENS SLECHTE SERVICE ! Nieuwe Miele afwasmachine G 1275 in veiligheid gevallen met foutmelding dat er een lek was. Het toestel gaf alarm en functioneerde niet meer. Bij een eerste nazicht door mij stel ik vast dat er een lek aan het zoutvat is. Wij hebben dan de Miele Service gecontacteerd om te herstellen met de melding wat er aan de hand was. Op 18/02/2013 is dan de technicus gekomen. Ik zelf was ter plaatse omdat de eigenaar niet kon daar zijn. De man in kwestie was erg onvriendelijk en begon met te zeggen dat het zijn district niet was en dat het inbouwmachine al moest zijn uitgebouwd. Ik heb dan de plint weggenomen zodat hij zijn werk kon doen. Toen hij de test deed en zag waar het lek was ging hij terug naar de camionette en kwam na enkel minuten terug binnen om te zeggen dat hij geen onderdelen bij had voor deze lek te herstellen. Dan heeft hij de herstelbon gemaakt met de melding: Helaas kan ik de reparatie niet volledig uitvoeren. Mijn excuses voor het ongemak. Hij vroeg mij of ik dat wilde tekenen en zei dat er geen meerkosten zouden uit voortvloeien. - Factuur van € 100 Aangezien ik zelf technicus-inspecteur ben en de zaak niet betrouwde heb ik de dag nadien de grote bevestigingsmoer van het zoutvat losgedraaid en de rand gereinigd en terug vastgedraaid. Na het testen bleek de lek afgedicht te zijn! Het is dan ook een schande om voor een fabrieksfout 100 € kosten te durven aanrekenen. In hun reclame schrijft Miele dat het toestel een levensduur heeft van 20 jaar en getest werd gedurende 10.000 uren continu! Nadat wij hen in gebreke gesteld hadden voor niet geleverde prestatie en uit goodwill € 50 betaalden met de vraag het saldo te crediteren, bleven ze dreigbrieven sturen, vandaag zelfs van een deurwaarder!
  6. NOOIT MEER MIELE WEGENS SLECHTE SERVICE ! Nieuwe Miele afwasmachine G 1275 in veiligheid gevallen met foutmelding dat er een lek was. Het toestel gaf alarm en functioneerde niet meer. Bij een eerste nazicht door mij stel ik vast dat er een lek aan het zoutvat is. Wij hebben dan de Miele Service gecontacteerd om te herstellen met de melding wat er aan de hand was. Op 18/02/2013 is dan de technicus gekomen. Ik zelf was ter plaatse omdat de eigenaar niet kon daar zijn. De man in kwestie was erg onvriendelijk en begon met te zeggen dat het zijn district niet was en dat het inbouwmachine al moest zijn uitgebouwd. Ik heb dan de plint weggenomen zodat hij zijn werk kon doen. Toen hij de test deed en zag waar het lek was ging hij terug naar de camionette en kwam na enkel minuten terug binnen om te zeggen dat hij geen onderdelen bij had voor deze lek te herstellen. Dan heeft hij de herstelbon gemaakt met de melding: Helaas kan ik de reparatie niet volledig uitvoeren. Mijn excuses voor het ongemak. Hij vroeg mij of ik dat wilde tekenen en zei dat er geen meerkosten zouden uit voortvloeien. - Factuur van € 100 Aangezien ik zelf technicus-inspecteur ben en de zaak niet betrouwde heb ik de dag nadien de grote bevestigingsmoer van het zoutvat losgedraaid en de rand gereinigd en terug vastgedraaid. Na het testen bleek de lek afgedicht te zijn! Het is dan ook een schande om voor een fabrieksfout 100 € kosten te durven aanrekenen. In hun reclame schrijft Miele dat het toestel een levensduur heeft van 20 jaar en getest werd gedurende 10.000 uren continu! Nadat wij hen in gebreke gesteld hadden voor niet geleverde prestatie en uit goodwill € 50 betaalden met de vraag het saldo te crediteren, bleven ze dreigbrieven sturen, vandaag zelfs van een deurwaarder!
  7. NOOIT MEER MIELE WEGENS SLECHTE SERVICE ! Nieuwe Miele afwasmachine G 1275 in veiligheid gevallen met foutmelding dat er een lek was. Het toestel gaf alarm en functioneerde niet meer. Bij een eerste nazicht door mij stel ik vast dat er een lek aan het zoutvat is. Wij hebben dan de Miele Service gecontacteerd om te herstellen met de melding wat er aan de hand was. Op 18/02/2013 is dan de technicus gekomen. Ik zelf was ter plaatse omdat de eigenaar niet kon daar zijn. De man in kwestie was erg onvriendelijk en begon met te zeggen dat het zijn district niet was en dat het inbouwmachine al moest zijn uitgebouwd. Ik heb dan de plint weggenomen zodat hij zijn werk kon doen. Toen hij de test deed en zag waar het lek was ging hij terug naar de camionette en kwam na enkel minuten terug binnen om te zeggen dat hij geen onderdelen bij had voor deze lek te herstellen. Dan heeft hij de herstelbon gemaakt met de melding: Helaas kan ik de reparatie niet volledig uitvoeren. Mijn excuses voor het ongemak. Hij vroeg mij of ik dat wilde tekenen en zei dat er geen meerkosten zouden uit voortvloeien. - Factuur van € 100 Aangezien ik zelf technicus-inspecteur ben en de zaak niet betrouwde heb ik de dag nadien de grote bevestigingsmoer van het zoutvat losgedraaid en de rand gereinigd en terug vastgedraaid. Na het testen bleek de lek afgedicht te zijn! Het is dan ook een schande om voor een fabrieksfout 100 € kosten te durven aanrekenen. In hun reclame schrijft Miele dat het toestel een levensduur heeft van 20 jaar en getest werd gedurende 10.000 uren continu! Nadat wij hen in gebreke gesteld hadden voor niet geleverde prestatie en uit goodwill € 50 betaalden met de vraag het saldo te crediteren, bleven ze dreigbrieven sturen, vandaag zelfs van een deurwaarder!
  8. NOOIT MEER MIELE WEGENS SLECHTE SERVICE ! Nieuwe Miele afwasmachine G 1275 in veiligheid gevallen met foutmelding dat er een lek was. Het toestel gaf alarm en functioneerde niet meer. Bij een eerste nazicht door mij stel ik vast dat er een lek aan het zoutvat is. Wij hebben dan de Miele Service gecontacteerd om te herstellen met de melding wat er aan de hand was. Op 18/02/2013 is dan de technicus gekomen. Ik zelf was ter plaatse omdat de eigenaar niet kon daar zijn. De man in kwestie was erg onvriendelijk en begon met te zeggen dat het zijn district niet was en dat het inbouwmachine al moest zijn uitgebouwd. Ik heb dan de plint weggenomen zodat hij zijn werk kon doen. Toen hij de test deed en zag waar het lek was ging hij terug naar de camionette en kwam na enkel minuten terug binnen om te zeggen dat hij geen onderdelen bij had voor deze lek te herstellen. Dan heeft hij de herstelbon gemaakt met de melding: Helaas kan ik de reparatie niet volledig uitvoeren. Mijn excuses voor het ongemak. Hij vroeg mij of ik dat wilde tekenen en zei dat er geen meerkosten zouden uit voortvloeien. - Factuur van € 100 Aangezien ik zelf technicus-inspecteur ben en de zaak niet betrouwde heb ik de dag nadien de grote bevestigingsmoer van het zoutvat losgedraaid en de rand gereinigd en terug vastgedraaid. Na het testen bleek de lek afgedicht te zijn! Het is dan ook een schande om voor een fabrieksfout 100 € kosten te durven aanrekenen. In hun reclame schrijft Miele dat het toestel een levensduur heeft van 20 jaar en getest werd gedurende 10.000 uren continu! Nadat wij hen in gebreke gesteld hadden voor niet geleverde prestatie en uit goodwill € 50 betaalden met de vraag het saldo te crediteren, bleven ze dreigbrieven sturen, vandaag zelfs van een deurwaarder!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...