Ga naar inhoud

tcooteman

Lid
 • Aantal items

  31
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

  Nooit

tcooteman's prestaties

Junior

Junior (2/8)

 • Eerste reactie
 • IJsbreker

Recente badges

0

Reputatie

 1. Ik ben toch weer aan het zoeken gegaan en ik kwam ineens op het idee om mijn mediaplayer te resetten naar fabrieksinstellingen. Toen weer geprobeerd en alles werkt weer zoals vanouds. Nogmaals mijn dank voor de vele inspanningen en het meedenken. De aanhouder wint en dat is nu ook. Dank je wel.
 2. Klopt wat je zegt. Ik heb een chromecast op de tv in de woonkamer op mijn samsung smart tv en daar werkt alles prima. Ik kan via mijn tv het diskstation benaderen en de films afspelen. Maar dit gaat over de tv in de slaapkamer. Voorheen werkte alles perfect totdat ik van account gewisseld heb op aanraden van synology. En nu werkt het niet meer. Het is ook een oude mediaplayer dus ik denk dat ik een nieuwe mediaplayer ga aanschaffen. Zo duur zijn ze nu ook niet meer. Nogmaals bedankt voor je support.
 3. De mediaplayer zit inderdaad op hetzelfde netwerk en helaas kan ik hem niet meer upgraden. Ryan is al lange tijd failliet. In ieder geval bedankt voor de moeite en tijd die je hieraan hebt besteed.
 4. Alles gedaan maar ik blijf inlog fail houden. Kom er niet meer in. Ik zal het voortaan met PhnP doen want dat werkt wel. Jammer want via PhnP kunnen niet alle bestanden gelezen worden.
 5. Ik gebruik de nieuwste DSM 7.0 en ik maak geen gebruik van VPN. Ik kan via mijn verkenner in mijn nas komen maar ik heb het nu niet over windows maar over mijn mediaplayer die bekabeld verbonden is met mijn netwerk en mij tv. Ik heb twee mogelijkheden om in mijn nas te komen met mijn mediaplayer, namelijk via "PhnP" en via "netwerk". Jammer dat ik geen foto mee kan sturen om je dit te laten zien. Als ik via netwerk in mijn nas wil ziet de mediaplayer mijn nas maar als ik dan op bijvoorbeeld video klik krijg ik weer gebruikers id en wachtwoord. Alles staat goed en als ik dan inlog krijg ik iedere keer login failed. Ik hoop dat het nu allemaal een beetje duideijk is. Mijn probleem zit dus niet in windows, het gaat om het inloggen via mijn mediaplayer op mijn nas.
 6. Ik heb het protocol helemaal opnieuw doorlopen en als ik nu met mijn madiaplayer via het netwerk inlog kent hij het diskstation. Dus een stapje verder nu. Maar als ik video of photo klik krijg ik weer het scherm gebruikers id en wachtwoord invullen, terwijl dat netjes is ingevuld. En dus ook weer login failed. Ik snap hier niets van.
 7. Ik had het misschien niet echt duidelijk omschreven. Ik heb inderdaad het admin account uitgeschakeld, daarna een nieuw account aangemaakt met alle rechten en toen het admin account uitgeschakeld alsmede de rechten. Maar nu komt het probleem. Als ik via mijn mediaplayer via het netwerk naar mijn nas wil krijg ik de de mededeling dat ik mijn gebruikers id en wachtwoord moet aangeven. Ik vul alles goed in maar krijg constant de melding "login failed". Ik kom er dus niet meer in. Dit lukt mij wel via PhnP, dus die gebruik ik nu maar. Maar ik wil gewoon via mijn netwerk in mijn nas komen. Ik hoop dat het nu allemaal een beetje duidelijker is. Nog even een opmerking. Ik gebruikte niet het standaard wachtwoord van admin maar een zelf verzonnen wachtwoord. Maar dit terzijde.
 8. Omdat ik mijn admin account moest aanpassen op mijn Nas (Synology) kom ik nu niet meer via mijn mediaplayer in mijn Nas. Hij herkent hem wel maar als ik bijvoorbeeld een video wil afspelen moet ik een gebruikers id en wachtwoord invullen. Als ik mijn gegevens van mijn Nas invul krijg ik constant "login failed" te zien. Wat doe ik fout. Ik heb mijn oude admin weer teruggezet maar ik kan nog steeds niet mijn video's bekijken. Via Upnp lukt het wel maar ik deed dit altijd via "netwerk". Wie kan mij hiermee helpen?
 9. Het gaat inderdaad om een desktop en ik zal de kast deze week open maken.
 10. Sinds kort hoor ik mijn Medion PC lawaai maken nadat ik de pc heb uitgezet. Als ik dan de pc compleet uitzet, dus de knop aan de achterkant, dan is het weg. Als ik dan weer via de achterkant de pc weer aanzet en de computer op de normale manier aan zet is er niets aan de hand. Alles werkt goed totdat de pc weer uit moet. Ik laat hem dus maar de hele dag aan staan want het is best wel omslachtig om op deze manier je computer uit en aan te zetten. Heeft iemand enig idee waar dit aan kan liggen en hoe ik dit weer kan verhelpen?
 11. Ik heb de drivers van mijn videokaart geupdate en nu worden alleen de mp4 bestanden schuin afgespeeld. De rest is weer normaal.
 12. Trouwens AVI en MOV bestanden worden wel goed afgespeeld. Snap er niets van.
 13. Bedankt voor je antwoord. Dat had ik al gedaan maar ook die speler speelt alles schuin af. De films zijn wel goed af te spelen op mijn laptop en mijn mediaplayer. Maar als ik de video's op mijn pc afspeel zijn ze schuin. Denk toch dat het mijn videokaart zal zijn.
 14. @Kasander1 Ik heb werk te doen. Ik ga kijken of er een oplossing bijzit. Bedankt voor de support.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...