Ga naar inhoud

AartdB

Lid
  • Aantal items

    15
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    2

Alles dat geplaatst werd door AartdB

  1. Dank voor de reacties. Ga het proberen.
  2. Interessant. Ga het zeker proberen. Maar je verwijst naar een afbeelding maar die zie ik niet.
  3. Hoi, Ik las dit: https://www.coolblue.nl/advies/wat-is-wifi-6.html geeft dit antwoord op je vraag?
  4. Goedemiddag, Met het programma DUMo een overzicht gemaakt van alle drivers op m'n laptop om te zien of er updates beschikbaar zijn. Een hele boel! Om die allemaal handmatig op te zoeken, te downloaden en te installeren gaat me te ver. Dus op zich naar een tool die het automatisch oplost voor me. Op een betrouwbare website gezocht naar een oplossing. Op ComputerTotaal las ik over het programma 'Snappy Driver Installer'. (https://computertotaal.nl/artikelen/pc/zo-vind-installeer-en-update-je-de-juiste-drivers-2/) Via de site doorverwezen naar de pagina om te downloaden. (https://sdi-tool.org/download/) Tot mijn schrik is de full versie 25.6 GB. Dus mijn vraag, heeft iemand een tip voor mij voor een goed programma om al m'n drivers te indexeren en te downloaden? Dank alvast en fijn weekend
  5. Goedendag, Het volgende, ik heb een wat verouderde laptop. Ik wil de harde schijf er uit halen en in een nieuw systeem zetten. Ik worstel met de vraag of het systeem dan gewoon opstart en ik met mijn oude schijf in een nieuw systeem gewoon verder werken... Windows, Office etc etc.. Kan dit gewoon of mis ik iets.. Dank alvast voor het meedenken
  6. @Frank.SchellenDank nogmaals. Probleem waar ik tegen aan loop met Diskpart is dat Diskpart 'zegt' dat hij geen toegang heeft tot de schijf. Met list disk en select disk # zie en kan ik de schijf selecteren en de opdracht clean geven maar dan de melding dat Diskpart geen toegang heeft tot de schijf.
  7. @Frank.Schellen Dit ga ik morgen proberen. Jouw oplossing klinkt als de oplossing. Dank. Je hoort nog
  8. Dank voor je antwoord. Deze optie werkt helaas niet. Omdat de opties middels de rechtermuisknop op de schijf in schijfbeheer niet aan te vinken zijn.
  9. Goedemiddag, Vraag aan de kenners. Ik heb uit een iMac een 1TB schijf gehaald. Die wil ik graag gaan gebruiken op een Win PC. Ik heb de schijf twee maal via een forensisch programma gewiped. Als ik de schijf aan Windows koppel 'ziet' hij de schijf niet via verkenner. Via schijfbeheer zie ik de schijf wel maar kan ik niets doen (middels de rechtermuisknop) Als ik met Diskpart de schijf benader is er geen probleem maar als ik het commando select schijf 5 (dat is de schijf namelijk) ingeef krijg ik de melding 'Geen toegang tot de schijf'. Via schijfbeheer zie ik dat de schijf nog steeds is opgedeeld in meerdere partities met als eerste partitie een EFI. Iemand een idee?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...