Ga naar inhoud
  • Welcome to Pages!

    To get started, make sure you are logged in and click the arrow on the left hand side Block Manager to expand the block manager.
    You can move, add and edit blocks without the need for complex coding!

  • Wireless speaker kopen: tips voor de beste bluetooth-speakers


    Alex

    Speakers kopen: zo kies je de beste draadloze speakers

    Je wilt een wireless speaker kopen, maar er zijn zó veel uitvoeringen en modellen dat je het moeilijk vindt om een keuze te maken. Dat is begrijpelijk. Begin daarom eerst met bepalen welke type draadloze luidspreker het best bij je past. Grofweg zijn er twee soorten: met bluetooth en met wifi.

    Ga je een bluetooth speaker kopen of kies je voor toch een luidspreker met wifi? Het hangt af van wat je ermee wilt doen. Denk na over waar en wanneer je naar muziek wilt luisteren. Eén tip geven we je nu al: als je (ook) buitenshuis muziek wilt luisteren, dan is bluetooth de beste keuze.

    Als je bijvoorbeeld een luidspreker zoekt om mee naar de camping of het strand te nemen, kies dan voor een stevige en waterbestendige bluetooth speaker met een grote accu. Een speaker die voor altijd een vaste plek in de keuken krijgt en door iedereen bediend wordt, mag dan weer een echte wireless speaker met wifi zijn. Verderop lichten we meer verschillen uit tussen bluetooth en wifi speakers. Om een uiteindelijke keuze te maken, moet je ook naar andere zaken kijken. Geluidskwaliteit, draagbaarheid, gebruiksgemak en design zijn belangrijke eigenschappen van draadloze speakers.

    2_F0PPwdk.jpg

    Wellicht de belangrijkste eigenschap van een luidspreker is hoe hij klinkt. Je wilt nu eenmaal naar muziek luisteren – en liefst in een zo hoog mogelijke kwaliteit. Je zult snel teleurgesteld zijn als een favoriete dance track opeens amper bas bevat of je alleen met moeite de instrumenten kunt onderscheiden in de Vijfde van Beethoven.

    Een goede vuistregel is dat hoe kleiner een luidspreker, hoe moeilijker het is om echt diepe bassen te produceren. Meer drivers –de speakertjes in de behuizing– zorgen meestal voor een betere detailweergave. De keerzijde is dat een grotere speaker snel minder draagbaar wordt of meer plaats inneemt in de kamer. Toch zouden we je aanraden om te kiezen voor iets grotere modellen, tenzij je echt van plan bent om de speaker veel te verplaatsen.


    Feedback gebruiker

    Aanbevolen reacties

    Er zijn geen reacties om weer te geven.



    Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

    Gast
    Add a comment...

    ×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

      Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

    ×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

    ×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

    ×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


×
×
  • Nieuwe aanmaken...