Ga naar inhoud

Probleem met rechten


Aanbevolen berichten

Ik zit met het volgende probleem, ik kan veel \"niet vertrouwde\" bestanden niet openen omdat ik daarvoor de rechten niet zou hebben.\r\n\r\nOp mijn oude pc had ik hiervoor een oplossing gevonden, jammer genoeg weet ik niet meer wat dit was, ook op google kan ik hier eigenlijk niks over vinden.\r\n\r\nWeet iemand hoe je alle rechten krijgt op een pc met windows 7?\r\n\r\np.s. ik heb windows 7 ultimate (x64) en een account als admin.
Link naar reactie
[QUOTE=Niekie30;616374]Wat zijn \"niet vertrouwde\" bestanden?\r\nIk bedoel, noem eens wat namen en mappen, waar ze instaan. Standaard zijn een aantal systeem bestanden en bestanden die in gebruik zijn, niet te openen.\r\n\r\nNiek[/QUOTE]\r\n\r\nDaarin had ik inderdaad duidelijker in moeten zijn, ik bedoel geen systeem mappen maar eerder keygens etc.
Link naar reactie
[QUOTE=Niekie30;616376]Die zouden heel goed, door je antivirus scanner geblokt kunnen worden. \r\n\r\nNiek[/QUOTE]\r\n\r\nAntivirus staat op dat moment uit, ook heb ik eerder geprobeerd om de bestanden toe te voegen als veilig.\r\nOok dat had geen zin.\r\n\r\n[url]http://www.mijnalbum.nl/GroteFoto-CMG3PVL6.jpg[/url]\r\n\r\n[COLOR=\"Red\"]Edit BackupMod: Plaatje was te groot, linkje van gemaakt.[/COLOR]
Link naar reactie
@Samichan, voor je probleem weet ik even zo gauw geen oplossing, wel dat je nog veel meer problemen kunt gaan verwachten; Key Generators (notoir voor hun ingebakken malware) in een account met full Admin rights en geen virusscanner aan is vragen om moeilijkheden natuurlijk. Dat dat je misschien niets uitmaakt moet je zelf weten, maar een besmette PC besmet vaak ook anderen en die hebben er niet om gevraagd. Denk daar ook eens aan.
Link naar reactie
[QUOTE=Anacho;616382]@Samichan, voor je probleem weet ik even zo gauw geen oplossing, wel dat je nog veel meer problemen kunt gaan verwachten; Key Generators (notoir voor hun ingebakken malware) in een account met full Admin rights en geen virusscanner aan is vragen om moeilijkheden natuurlijk. Dat dat je misschien niets uitmaakt moet je zelf weten, maar een besmette PC besmet vaak ook anderen en die hebben er niet om gevraagd. Denk daar ook eens aan.[/QUOTE]\r\n\r\nDat snap ik, ik vind het ook jammer dat het niet op een \"veilige\" manier kan.\r\nMaar het gaat hier bijv. ook om een crack bestand die ik niet kan over zetten etc.\r\nIk heb met deze twee bestanden al eerder gewerkt zonder problemen, anders zou ik hierbij nooit me virus scan uit zetten.
Link naar reactie
[QUOTE=Anacho;616390]Het is dus een crack, dus eigenlijk heb je niks te klagen. Koop het origineel, met illegale dingen mogen we je hier op het forum sowieso niet helpen.[/QUOTE]\r\n\r\nIk test liever iets voordat ik het koop, vandaar de crack.\r\nMaar het gaat er hier om dat ik niet alleen de crack maar dus ook bijv een keygen en waarschijnlijk in de toekomst ook anderen bestanden tegen kom.\r\nEn ik vraag me dus gewoon af waarom ik die rechten niet heb of hoe ik mezelf die rechten kan geven.
Link naar reactie
Als je het alleen om het testen gaat, de meeste, zichzelf en de koper serieus nemende programma\'s, hebben juist daarvoor een evaluatieversie of een \"niet goed geld terug regeling\". Zo niet dan zou ik sowieso het programma eerst in een virtuele omgeving draaien. En als het om games gaat, dan zijn er vaak trials en anders lees je de reviews en bekijk je eerst filmpjes op You-Tube.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...