Ga naar inhoud

hoe zet ik een WindowsImageBackup terug?


Aanbevolen berichten

[QUOTE=dutch-online;614728]Ja als je al problemen hebt met een back up ?? :D;)\n\nDan kan zelfs een smiley een probleem zijn.:eek::D:-):)[/QUOTE]\n\nDutch zou ik met zulke dingen altijd qouten, want zo\'n bericht kan zomaar in het niets verdwijnen en dan slaat jou opmerking ineens nergens meer op. En ik vond hem ook niet zo netjes overkomen, maar goed. \n\nNiek
Link naar reactie
hallo hengelo humor:\r\n\r\nik ben benieuwd of je nog steeds zo moet lachen (om jezelf) als je probeert te doen wat ik heb gedaan. wedden dat het jou ook niet lukt?\r\n\r\neven kijken of ik een smiley kan vinden. zo! hebbes! en kijk es waar die staat? en dat wil ik nou juist niet. heb je nog een snedige opmerking wellicht? hihi haha zeg ik er maar bij, want er is in het westen wel degelijk humor hoor.
Link naar reactie
Het kan zijn dat je in je instellingen een basale editor hebt ingesteld waardoor smileys niet mogelijk zijn:\r\nLinks boven de pagina[B]:[/B] [I]Gebruikersinstellingen - Instellingen & Opties - Wijzig Opties [/I]- helemaal onderaan kan je de gebruikte editor kiezen. Bij mij staat die op \'[I]Standaard tekstverwerker - Extra opmaakmogelijkheden[/I]\'.
Link naar reactie
[QUOTE=erikdenhouter;614749]Het kan zijn dat je in je instellingen een basale editor hebt ingesteld waardoor smileys niet mogelijk zijn:\r\nLinks boven de pagina[B]:[/B] [I]Gebruikersinstellingen - Instellingen & Opties - Wijzig Opties [/I]- helemaal onderaan kan je de gebruikte editor kiezen. Bij mij staat die op \'[I]Standaard tekstverwerker - Extra opmaakmogelijkheden[/I]\'.[/QUOTE]\r\n\r\nde spijker op de kop! :p bij mij stond inderdaad die basale editor als standaard. :confused: dus nu doe ik één keertje lekker overdreven, hoewel de neiging van veel mensen om 20 van die dingen achter mekaar aan te klikken op een ernstige hersenafwijking duidt, of moet ik zeggen het geheel ontbreken van hersenen?:@ \r\n\r\nuiteindelijk ben ik dus geheel :D bedankt.
Link naar reactie
[QUOTE=dutch-online;614751]Hoi\n\nWat jij hebt gedaan .:) zo zou ik het nooit doen.\n\nBen dus regelmatig bezig om Computers van anderen weer netjes aan het werk te krijgen.\nEn dat lukt al jaren zonder problemen.:o\n\nBij problemen met een Computer , doe ik normaal gesproken een verse installatie.\n\nEn in een extreem geval een Clone van een Harddisc.\n\nWindows 7 draait hier al vanaf het begin op meerdere Computers , en een probleem heeft zich nog niet voorgedaan.\n\nDe back ups die wel worden gemaakt , heb ik dus gewoon niet nodig.\n..[/QUOTE]\nDutch, waar denk je dat een back-up voor is, zodat je dus niet steeds opnieuw hoeft te installeren, het zou gewoon moeten werken.\n\nDat jij het anders doet moet jij weten, maar dat iemand anders denkt \" handig zo\'n back-up\" is niet vreemd natuurlijk, en als dat dan niet lukt is het ook niet vreemd dat iemand daar hulp bij vraagt en zou het advies niet moeten zijn \"installeer maar opnieuw\"
Link naar reactie
Back-up (\"terug overeind\" letterlijk vertaald) maak je natuurlijk op een moment dat een systeem goed draait.\nEen goed gemaakte backup kan er voor zorgen dat je binnen een uur weer over hetzelfde systeem beschikt als er voor. Een herinstallatie duurt net zo lang of langer, en geeft je nog steeds niet al je programma\'s en instellingen terug. \nHerinstallatie is wel schoner, maar wat is gewenst.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...