Ga naar inhoud

Bibliotheken.....blèh!


Aanbevolen berichten

Ik heb geen W7, maar vind dit:\n[url=http://in.answers.yahoo.com/question/index?qid=20111128121254AAixDW9]\nNeed to delete libraries and home group icon from my desktop?\n\n1) Right-click on your desktop.\n2) Click \'Customize\'.\n3) In the top right of the window, click \'Change Desktop Icons\'\n4) Untick the boxes next to the icons you don\'t want\n5) Click Apply > OK\n\nhope that works :)[/url]\n\nHoop dat dat werkt.
Link naar reactie
[QUOTE=Anacho;613669]Wat vind je zo \'Blèh\' aan bibliotheken?[/QUOTE]\r\n\r\nIk gebruik ze niet omdat ik alles op mijn dataschijf opsla. IK vind ze nutteloos, een ander vind ze misschien geweldig.\r\n\r\n@ Erik: Bovenstaande tip werkte helaas niet want bibliotheken wordt niet genoemd bij de bureau ikonen
Link naar reactie
[QUOTE=Joman;613742]Je had al eerder trammelant met bibliotheken? Zie [url]http://forum.computeridee.nl/showthread.php?t=70834[/url]\r\n\r\nOverigens met je eens, ik steek er gelijk de brand in als ik een W7 PC voor mijn neus krijg.[/QUOTE]\r\n\r\nHartstikke fijn!!!!!! Ik wist dat het kon want op mijn andere computer heb ik het ook weggehaald. Bedankt!!
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...