Ga naar inhoud

Windows XP SP3 SVChost.exe toepassingsfout


Aanbevolen berichten

In je eerste bericht heb je het over een leesfout uit het geheugen.\r\nAlle fouten die er na komen, lijken te komen omdat Windows zich nog niet volledig geladen heeft, en er b.v. services niet gestart zijn.\r\nGeheugentest doen met Memtest86 ?\r\n\r\n[url]http://www.memtest86.com/[/url]\\\r\n\r\nISO downloaden, op CD branden, en de laptop er mee opstarten.
Link naar reactie
[QUOTE=erikdenhouter;611479]In je eerste bericht heb je het over een leesfout uit het geheugen.\r\nAlle fouten die er na komen, lijken te komen omdat Windows zich nog niet volledig geladen heeft, en er b.v. services niet gestart zijn.\r\nGeheugentest doen met Memtest86 ?\r\n\r\n[url]http://www.memtest86.com/[/url]\\\r\n\r\nISO downloaden, op CD branden, en de laptop er mee opstarten.[/QUOTE]\r\n\r\nDe leesfouten komen doordat updates van Windows verkeert zijn geïnstalleerd, of door driver fouten, of door corrupte Windows bestanden die worden geladen door svchost. Helaas kunnen die niet meer worden hersteld doordat explorer ook niet meer goed werkt, dus je zit zo\'n beetje in de \'Twilight Zone\'. Je kan geen kant op. De enige manier waarop corrupte bestanden kunnen worden hersteld is door sfc, maar die werkt niet doordat dit is uitgezet door de fabrikant, en om dit aan te passen moet je register aanpassingen maken en register schoonmakers installeren. Dit kan weer niet doordat explorer niet werkt en de dll bestanden voor het installeren kunnen corrupt zijn. Al zouden ze dat niet zijn moeten ze geladen worden door svchost wat het weer niet doet. Als dat geen \'Twilight Zone\' is weet ik het ook niet meer ;)
Link naar reactie
[QUOTE=Jeroentje94;611485]...De enige manier waarop corrupte bestanden kunnen worden hersteld is door sfc, maar die werkt niet doordat dit is uitgezet door de fabrikant...[/QUOTE]\r\n[QUOTE=Nickymickey;611381]\r\nOf ik nu wel de pop-ups wegklik of niet ik kan totaal niets meer met de laptop aangezien de start balk niet tevoorschijn komt.\r\n[/QUOTE]\r\nSFC werkt niet omdat er een service (RPC) niet gestart is, en dat kan kloppen als zelfs de taakbalk nog niet zichtbaar is op het moment dat de eerste fout verschijnt.\r\n\r\nMoeilijk te duiden waar het fout gaat, maar we horen het graag als Windows geïnstalleerd is en probleemloos draait ;)
Link naar reactie
[QUOTE=erikdenhouter;611491]SFC werkt niet omdat er een service (RPC) niet gestart is, en dat kan kloppen als zelfs de taakbalk nog niet zichtbaar is op het moment dat de eerste fout verschijnt.[/QUOTE]\n\nKan ook, had ik ook al op gezocht, maar je kan die service ook niet starten aangezien er dan weer foutmeldingen komen. En services.msc maakt weer gebruik van explorer dat niet wil starten ^o)\nBovendien maakt RPC gebruikt van svchost dat het ook niet doet :(
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...