Ga naar inhoud

Sluimerstand desktop


Aanbevolen berichten

In Configuratiescherm\\Hardware en geluiden\\Energiebeheer\\Instellingen voor beheerschema bewerken kun je veel meer instellen dan Windows zelf al doet voor de gebruiker klik maar een op geavanceerde energie-instellingen wijzigen, wees er wel voorzichtig mee en lees goed wat je doet pak desnoods Windows Help er even bij. Onder het ? naast het kruis rechts bovenin het venster.
Link naar reactie
[QUOTE=stroke33;608131]In Configuratiescherm\\Hardware en geluiden\\Energiebeheer\\Instellingen voor beheerschema bewerken kun je veel meer instellen dan Windows zelf al doet voor de gebruiker klik maar een op geavanceerde energie-instellingen wijzigen, wees er wel voorzichtig mee en lees goed wat je doet pak desnoods Windows Help er even bij. Onder het ? naast het kruis rechts bovenin het venster.[/QUOTE]\r\n\r\nOke bedankt, zal er even na kijken.
Link naar reactie
[QUOTE=dutch-online;608143]Ook in sluimerstand zal hij energie gebruiken, beste is uitzetten.:o;)[/QUOTE]\r\n\r\n\'\'Terwijl bij de slaapstand uw instellingen in het geheugen worden opgeslagen en er een kleine hoeveelheid stroom wordt verbruikt, worden uw geopende bestanden en programma\'s in de sluimerstand op de harde schijf opgeslagen en wordt de computer uitgeschakeld. Van alle energiebesparende modi die er in Windows beschikbaar zijn, is de sluimerstand de zuinigste\'\'\r\n\r\nVolgens de microsoft faq?
Link naar reactie
[QUOTE=dutch-online;608143]Ook in sluimerstand zal hij energie gebruiken, beste is uitzetten.:o;)[/QUOTE]\r\n\r\nNee, in de sluimerstand [U]wordt[/U] de pc uitgeschakeld, nadat de inhoud van het ram-geheugen op harddisk is weggeschreven. De verwarring is begrijpelijk, voor het gemak heeft Microsoft sinds Vista de termen \'slaapstand\' en \'sluimerstand\' omgewisseld t.o.v. XP
Link naar reactie
[QUOTE=Hans60;608261]Nee, in de sluimerstand [U]wordt[/U] de pc uitgeschakeld, nadat de inhoud van het ram-geheugen op harddisk is weggeschreven.[/QUOTE]Ergens zal toch spanning op blijven staan, als is het maar om met de muis of toetsenbord het wakker worden te activeren.\r\n\r\nOverigens, zelfs al zet je de computer uit blijft er spanning op staan en een stroom lopen, wat vaak al zichtbaar is aan het lampje van de muis met draad aan de computer.:o
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...