Ga naar inhoud

Vista herstel maar installeert Win7?


Aanbevolen berichten

Heb een HP Pavilion dv7 notebook/laptop, en heb daar een herstelfunctie op uitgevoerd met schijfjes van Vista Home Premium 32 bit. Nu viel het het mij al op dat ik Packert Bell als naam kreeg tijdens het herstellen.\r\n\r\nNu eenmaal klaar staat er Windows 7 64 bit op :confused:\r\n\r\nHij draait prima, maar hoe kan dit in hemelsnaam?\r\n\r\nHij trouwens niet geactiveerd en ja heb het echt 3 keer gechekt of het daadwereklijk om de Vista herstelschijfjes ging!\r\n\r\nWie het weet mag het zeggen
Link naar reactie
Horen die herstelschijfjes wel bij die computer?\nZo nee, dan moet je ze daar niet voor gebruiken. Gebruik alleen herstelschijfjes die bij een apparaat horen. Als je een ander besturingssysteem wil gebruik je daar een normale installatieschijf van het betreffende besturingssysteem voor.\n\nWaarom? Omdat een herstelschijf met voorgeinstalleerde drivers komt. Als je de verkeerde drivers installeert die niet bij de hardware horen (en met een herstelschijf is daar geen controle op) gaat dat gegarandeerd problemen opleveren.
Link naar reactie
[QUOTE=FooBar;596563]Horen die herstelschijfjes wel bij die computer?\r\nZo nee, dan moet je ze daar niet voor gebruiken. Gebruik alleen herstelschijfjes die bij een apparaat horen. Als je een ander besturingssysteem wil gebruik je daar een normale installatieschijf van het betreffende besturingssysteem voor.\r\n\r\nWaarom? Omdat een herstelschijf met voorgeinstalleerde drivers komt. Als je de verkeerde drivers installeert die niet bij de hardware horen (en met een herstelschijf is daar geen controle op) gaat dat gegarandeerd problemen opleveren.[/QUOTE]\r\n\r\nDank voor je reactie, want ik was bang dat jullie me niet zouden geloven! Maar hoe is het mogelijk, dat hij alles wel compleet installeert :confused: Het is een compleet ander merk.
Link naar reactie
Jawel. Op de eerste dvd komt die laptop gewoon Windows 7 tegen en gaat aan de gang. Daarna vraagt tie om de volgende dvd.\nJe zou wat foutmeldingen kunnen krijgen met het installeren van de drivers, maar kennelijk niet dus. \nDe vraag is nu weer...... hoe kom je aan die Packert Bell dvd\'s...\n\nWil je wel het goede besturing systeem:\n1)Schakel de computer in of start deze opnieuw op en druk vervolgens op esc wanneer \"Press the ESC key for Startup Menu\" (Druk op Esc voor het startmenu) op het scherm wordt weergegeven. Druk vervolgens op f11 wanneer \"Press for recovery\" (Druk op f11 voor het herstelscherm) op het scherm wordt weergegeven.\n2. Klik op Systeemherstel in het venster Recovery Manager.\n3. Volg de instructies op het scherm.\n\nDit werkt echter niet bij alle modellen. \nNou hoop ik alleen niet dat je onjuiste recover dvd\'s ook de recover partitie van je Vista laptop heeft overschreven, want dan moet je op zoek naar een dvd waar Vista op staat.\n\n\nNiek
Link naar reactie
Als het zonder problemen werkt niks aan doen alleen bij problemen even nieuwe drivers downloaden van de HP Pavilion dv7.\r\nOverigens is het geen wonder:o de PC\'s van \"A\" merken worden vaak samengesteld in een hal op schiphol maar ook bij Nec in Wijchen o/a Pachard Bell en ook de HP pavilion word er in elkaar gezet.:rolleyes:\r\nEr kunnen wel pakjes van het ene merk in de andere komen omdat de meeste \"A\" merken hier ter plaatse maar ook in China geassembleerd worden het ligt eraan wat het belastingtechnisch of douanetechnisch voordeligst is.:rolleyes:\r\nZo haalde een oud buurman honderden antieke kasten uit Polen en andere Oostblok landen allemaal genummerd in planken en losse poten enz, een hele kast importeren was namelijk een keer of tien duurder dan de invoer van \"brandhout\" dus daar helemaal uit elkaar en hier weer in elkaar en tel uit je winst;) er konden natuurlijk ook in plaats van één kamer aan meubels wel tien kamers in een Container:o\r\nEn goedkoper kun je dus niet aan een nieuwe Windows 7 komen die ook nog eens beter is dan Vista.:p\r\n\r\nAls de updates van Windows zonder problemen binnen komen dan is er niets maar dan ook niets aan de hand, be happie het jaar is voor jou in elk geval goed begonnen(*)
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...