Ga naar inhoud

Herinstallatie Windows Vista


Aanbevolen berichten

Hallo,\r\n\r\nIk wilde zojuist windows xp op mn laptop installeren. Momenteel draait hier windows vista op. Maar bij de setup kwam opeens het volgende blauwe scherm in beeld:\r\n\r\n[IMG]http://img.photobucket.com/albums/v285/DeLaSonny/IMG_0096.jpg[/IMG]\r\n\r\nOok met een andere installatie XP cd kwam deze medling tevoorschijn. Rare is dat ik nu gewoon op diezelfde laptop deze post maak en gewoon alles kan doen :S Er wordt dan toch wel degelijk een harde schijf gevonden?\r\n\r\nIk heb geen idee hoe ik nu een nieuwe windows erop krijg, want iedere keer komt dus bovenstaande medling. Wat moet ik doen?\r\n\r\nBedankt!
Link naar reactie
Ok bedankt. Alleen tijdens die setup komt eigenlijk direct na het laden al dat blauwe scherm in beeld. Er wordt helemaal nergens om gevraagd. Ik heb geen mogelijkheid om die sata driver toe te voegen.\r\n\r\nWelk moment moet ik hier nu voor kiezen om die driver toe te voegen? Ik neem aan dat het niet lukt als het scherm in beeld komt en ik dan via usb die driver probeer te installeren?
Link naar reactie
Kijken bij jou laptop en dan met besturingsysteem XP. Hij staat er bij zie ik als SATA driver.\r\nDie driver pak je uit en zet je in de root van een usb stick, die je in de laptop plaatst.\r\nJe start op vanaf de cd van XP en lees onderin beeld vrij snel dat je F6 moet drukken, als je drivers wilt toevoegen. Druk dus op F6. Een poosje later kan je de drivers toevoegen.\r\n\r\n\r\nNiek\r\n\r\nEdit: Dus zoeken op Acer.nl en daar \"Ondersteuning\" > downloads dan Notebook > Aspire > jou type > Windows XP kiezen en dan zie je hem staan.
Link naar reactie
Intel sata driver :\n[url]http://www.laptopdrivers.net/download/35987/acer_aspire_7720g_intel_sata_driver_for_windows_xp_professional_32bit.htm[/url]\n\nInstalleren : \n[url]http://www.londatiga.net/it/installing-windows-xp-on-acer-travelmate-6291-laptop/[/url]\n\nOverige drivers : \n[url]http://go4download.com/acer-aspire-7720g-drivers[/url]
Link naar reactie
  • 2 weken later...

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...