Ga naar inhoud

.dll bestand uitvoeren lukt niet


Aanbevolen berichten

Je [I]hoeft[/I] de verwijzing niet te verwijderen, die is er alleen om aan te geven met welk programma een bestand standaard wordt geopend als je erop dubbelklikt of op een andere wijze probeert te openen. Zolang je dit niet doet gebeurt er niets. De DLL\'s worden indien nodig gewoon aangeroepen vanuit Windows, daar is geen verwijzing voor nodig.
Link naar reactie
[QUOTE=Hans60;575001]Je [I]hoeft[/I] de verwijzing niet te verwijderen, die is er alleen om aan te geven met welk programma een bestand standaard wordt geopend als je erop dubbelklikt of op een andere wijze probeert te openen. Zolang je dit niet doet gebeurt er niets. De DLL\'s worden indien nodig gewoon aangeroepen vanuit Windows, daar is geen verwijzing voor nodig.[/QUOTE]\r\n\r\nBij mij staat tie er zo in. Plaatje mag niet groter zijn.:-(\r\n\r\nNiek
Link naar reactie
Het is inderdaad dan een optie om de associatie te laten voor wat het is, het kan geen kwaad, zolang je niet per ongeluk een .DLL opent, wijzigt, en opslaat met Notepad.8-|\r\n\r\n\r\nWat ik wel vond... ook als antwoord op FooBar\'s opmerking, is een pagina vol met registerwijzigingen om losse file-associaties onder Windows 7 terug naar standaard (default) te zetten, er is voor elke extensie een [I]apart[/I] reg bestand :)\r\n[url]http://www.sevenforums.com/tutorials/19449-default-file-type-associations-restore.html[/url]\r\n\r\nDownload die voor .DLL, pak het zip bestand uit, rechtsklik op het .REG bestand, en kies voor \'[I]Samenvoegen[/I]\' (als dat in W 7 ook zo gaat...).\r\nAls dat niet lukt start je de register editor en probeer je het .REG bestand te importeren.\r\nDaarna zou de associatie weer moeten zijn zoals FooBar zegt, dus \"[I]Onbekende toepassing[/I]\".\r\n\r\n\r\nVerder zou ik 1griek nogmaals willen vragen wat nu het originele probleem is, en of hij zelf die associatie met .DLL heeft veranderd ?
Link naar reactie
  • 2 weken later...
Je had de tip van Erik uit bericht 24 al geprobeerd?\n\nBlijft verder een raar probleem... Je toetst het commando in opdrachtprompt ook netjes op 1 regel? En dan komt die foutmelding die je aan het begin hebt genoemd? (Om alles nog even op een rij te krijgen)\n\nEDIT: botsing! Maar fijn dat het toch nog gelukt is.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...