Ga naar inhoud

Nieuwe harde schijf, oude herstel DVD...


Aanbevolen berichten

Dan zal ik het maar vermelden voor anderen bij wie de schijf minimaal nog wel uit te lezen is:\r\n\r\n[url=http://www.xxclone.com/]XXClone[/url], een programma om XP te clonen, heeft een tooltje om het [I]volumenummer[/I] van een schijf (wat bij formattering wordt gegeven) naar een andere schijf te clonen. En zo zou je dus, door de oude en nieuwe schijf aan een systeem te koppelen (maakt niet uit of het via USB of de diskcontroller is) het volumenummer over kunnen zetten waardoor (volgens XXClone) Windows bij installatie niet meer zeurt over de andere schijf.\r\n\r\n:rolleyes: Jammer dat dat hier niet meer gaat.
Link naar reactie
[QUOTE=Wednesday Addams;567192]De oorspronkelijke versie is XP home (duitstalig), ik ken niemand die daar een CD van heeft. De officiele CD die ik heb is XP Pro (nederlands), dus dat combineert niet. Misschien kan ik een versie downloaden en op CD branden, en daarmee verder werken.\r\n\r\nDe oude harde schijf is helaas total loss.[/QUOTE]\r\n\r\nJe kunt ook die Windows XP Pro installeren met de produktcode op die PB ook al is het een OEM versie.\r\nAls dat is gelukt kun je mijn even een e-mail of een PM sturen en help ik je wel even verder.
Link naar reactie
[QUOTE=Wednesday Addams;567254]Helaas helaas, de PB registratiecode wordt niet geaccepteerd als ik de XP Pro CD wil installeren. Een collega van me heeft nog een XP Home CD, dat wordt de volgende poging.\r\n:cool:[/QUOTE]\r\n\r\nJe moet die Windows XP Pro ook installern met de produktcode van die cd.\r\nAls dat is gelukt dan hoor ik het wel.
Link naar reactie
Zoals ik al zei hoort mijn officiele XP Pro CD bij mijn oude laptop (HP), het enige serienummer dat ik erbij heb is het serienummer dat op mijn laptopje staat. Het is een ouwetje van mijn vorige werk, ik ben al blij dat ik de CD überhaupt meekreeg, laat staan de verpakking ervan. \r\nBen bang dat mijn PB\'tje dat serienummer daarom niet accepteert. Ben nog in afwachting van de XP Home CD van mijn collega, dus er is nog hoop.
Link naar reactie
Een cd met XP pro, moet geinstalleerd worden met een (vrij) serienummer van XP pro. \r\nEen (vrij) serienummer van een XP home, kan gebruikt worden om met een XP home cd, XP home te installeren. Natuurlijk moeten beiden (nummer en Windows versie,) voor dezelfde taal zijn afgegeven. \r\n\r\nIk kan het niet simpeler maken.\r\nNiek
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...