Ga naar inhoud

Windows Vista sneller maken


Anoniem2

Aanbevolen berichten

Hallo, \r\n\r\nIk heb een laptop van ongeveer 3 jaar. Op die pc heb ik Windows Vista. \r\nMijn pc is nooit snel geweest maar nu gaat hij toch wel erg langzaam. \r\nEr zijn veel paginas met tips zoals [URL=\"http://www.pc-sneller-maken.nl/windows-vista-versnellen/\"]Windows Vista versnellen[/URL], maar ben erg bang dat ik mijn computer meer kapot maak. \r\nIs er geen standaard oplossing? Of beter de pc weg brengen naar een specialist? \r\n\r\nBedankt, \r\n\r\nEd
Link naar reactie
Als je in die drie jaar nog nooit Windows opnieuw geinstalleerd hebt, is dat ook zeker de moeite waard.\n\nStandaard oplossingen zijn er eigenlijk niet, omdat iedere computer op een andere manier langzaam kan worden: er zijn verschillende factoren waardoor een computer langzaam kan worden, waarvan dutch-online de meeste wel genoemd heeft. En die hoeven niet allemaal op jouw computer van toepassing te zijn.
Link naar reactie
Er zijn hele basic tips om je vista ietsjes sneller te maken, geen verschil van dag of nacht maar het kan soepeler gaan werken. \n\n1. Klik op start button en tik daar msconfig in. Daarna op enter, klik op de opstartentab en uncheck alles behalve belangrijke dingen zoals je antivirus. Andere dingen zoals windows live messenger, utorrent, iTunes, Google Earth, Adobe Reader etc. etc. kan je makkelijk uitschakelen. (er gebeurt niets met je programma\'s. Deze tool zorgt ervoor dat deze programma\'s niet tegelijk opstarten met windows en meedraaien op de achtergrond terwijl je ze niet nodig hebt)\n\n2. Klik op start en dan rechtermuisknop op \'\'Computer\" en dan eigenschappen. Klik in het linker menu op \"Geavanceerde systeeminstellingen\'\'. Ga naar de tab Geavanceerd en druk op het knopje instellingen onder het kopje \"Prestaties\" Vink beste prestaties aan. Windows kan er nu wel anders uitzien maar mocht je dat niet bevallen dan kan je altijd nog terug gaan. \n\n3. Download en installeer [URL=\"http://www.piriform.com/\"]CCleaner [/URL]. Doe een registerscan en een normale scan.\n\n4. Defragmenteer je PC\n\n5. Verwijder alle programma\'s die je niet nodig hebt met [URL=\"http://www.revouninstaller.com/\"]Revouninstaller[/URL] (de gratis versie voldoet)\n\n6. Check of je geen virussen hebt met MBAM.\n\nMet al deze oplossingen verander je niks aan windows zelf, alleen de manier hoe je het zelf ordent. Als bovenstaande niet werkt, maak een backup van je bestanden en installeer vista opnieuw.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...