Ga naar inhoud

Kernel-Power id 41


Anoniem2

Aanbevolen berichten

Hoi,\n\nIk heb al een tijd last van een Kernel-Power ID:41 probleem.\nHet was een tijd zoo dat mijn pc een blue screen gaf, toen was het probleem dat mijn geheugen niet genoeg stroom kreeg. Als je dan een zwaar spel speelde merkte je dat.\ndat heb ik al verholpen maar heb nu nog wel last van die fout maar geen blue screen, maar dat het beeld zwart of gestreept word en dan niks meer doet.\n\nHet gene dat ik heb gevonden is dat er iets ondervoed is? ik heb alles nagekeken in het bios maar alles staat goed. Meer weet ik niet want het loopt nog al uit een ik weet dus ook niet waar ik formatie over moet geven\n\nIk heb niks overgeclockt ook mijn geheugen niet.\n\nIk hoop dat iemand mij kan helpen.
Link naar reactie
[url]http://support.microsoft.com/kb/2028504/nl[/url]\r\n\r\nDit maar lezen, en misschien dat je met de andere parameters bij die fout meer info krijgt.\r\n\r\nWarmte zou volgens die info ook de oorzaak kunnen zijn, dus kijk of je fan en koelblok op je grafische kaart of het koelblok op je CPU misschien vol stof zit en niet goed koelt.
Link naar reactie
ik ben er achter waarom hij die error geeft. als mijn pc vast loopt reset ik hem en dan krijg je die error\r\n\r\nalleen het probleem is nu wat is het probleem dat zorgt dat mijn pc vast loopt\r\n\r\nik heb het idee dat het wat met mijn videokaart temaken heeft...\r\n\r\nals ik MSAA hoog zet in furmark dan crasht mijn pc uit eindelijk dan geeft hij in een keer een gestreept beeld met 2 kleuren weet niet meer welke kleuren\r\n\r\nik hoop dat iemand iets weet\r\n\r\nals ik hier nu verkeerd zit dan ga ik wel naar het kopje hardware :)
Link naar reactie
ik ontstof iedere 3 manden we een keer mijn pc XD\n\nmaar mijn gpu zit in zoon plastic ding en volgens mij haal je meteen heel het koelblok als je dat er af haalt en of dat nou zo handig is\n\nhier ik heb er zoon een [URL=\"http://www.hitechreview.com/uploads/2009/10/ATI-Radeon-HD-5770-2.jpg\"]http://www.hitechreview.com/uploads/2009/10/ATI-Radeon-HD-5770-2.jpg[/URL]
Link naar reactie
Lijkt mij sterk dat het koelblok meekomt. Te onpraktisch.\n\nMaar ja, ik heb zo\'n ding nooit gehad, misschien dat iemand anders je kan verzekeren dat dat kapje zonder het koelblok te verwijderen is ?\n[QUOTE=rjant2;551826]ik ontstof iedere 3 manden we een keer mijn pc XD\n[/QUOTE]\nAls dat nodig blijkt, maar je nooit de grafische kaart hebt gedaan, dan is het nodig ;)\n\nMisschien zoiets ?\n[url]http://www.overclockersclub.com/vimages/diamond_hd5770_xoc/15(2).jpg[/url]\nKomt van deze:\n[url]http://www.overclockersclub.com/reviews/diamond_hd5770_xoc/2.htm[/url]\nHet is niet dezelfde, maar ik vind er genoeg die er op lijken, en allemaal is het een los kapje wat te verwijderen is, en daarna is de fan te verwijderen. \nAls daar ook het koelblok aan zou zitten zou dat nooit goed op de onderdelen kunnen drukken, die bevestiging daarvoor zit onder de kap.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...