Ga naar inhoud

c schijf


Anoniem2

Aanbevolen berichten

Klinkt als de balk in Windows Verkenner die weergeeft hoe vol je schijf zit. Als daar nog maar een bepaald % van vrij is, dan wordt de balk rood, in plaats van groen.\n\nSysteemherstel helpt daar niet aan, schijfopruiming kan wat verschil maken, maar ook niet veel. De enige structurele oplossing is om data van die schijf af te halen en op een andere te zetten.
Link naar reactie
Probeer wat van de Windows herstel bestanden weg te gooien.\n\nOpen deze computer en klik rechts op de C schijf en eigenschappen kijk hoe groot de schijf is en het verschil tussen vrije en beschreven ruimte.\nOpen de C schijf selecteer alle bestanden en kijk hoeveel ruimte alle bestanden innemen.\n\nHet verschil beschreven ruimte op de schijf en de ruimte die je afleest bij selectie van alle bestanden is de ruimte die de Windows herstel bestanden innemen.\n\nMaak voordat je er aan begint eerst een nieuw herstel bestand en haal degene tot 2 herstel bestanden voor de laatste weg.\n\nKijk eens in Computeridee Nr 04 van 2-16Februarie 2010 bij winbrief.
Link naar reactie
Vista heeft echt geen 3 jaar nodig om met alles wat het op je hd aanmaakt 50 Gb vol te krijgen. Dit is natuurlijk gebruiks afhankelijk maar toch.\n\nCcleaner draaien in standaard modus zal misschien wat ruimte brengen. Maar de echte oplossing is: Of een nieuwe veel grotere harde schijf kopen, of deze schijf formateren en een nieuwe verse installatie van Vista doen, maar dan zit je over 2 jaar weer met hetzelfde probleem.\n\nNiek
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...