Ga naar inhoud

W7 ultimate 64 bits - Backup werkt niet


Anoniem2

Aanbevolen berichten

Hallo, ik heb een nieuwe PC (i7 930) met W7 Ultimate 64 bits. \'t Draait allemaal fantastisch, maar \'t lukt niet om een systeem backup te maken. W7 is geïnstalleerd op een SSD (29,5 GB in gebruik, inclusief apps). Ik probeer een systeembackup te maken. Windows geeft netjes aan dat de te backuppen hoeveelheid 29,5 GB is, ik wil backuppen op een lege schijf (1,36 echte TB\'s beschikbaar). Ondanks alle ruimte geeft Windows aan dat er te weinig ruimte is (foutcode 0x80780119). \r\n\r\nEr is een MSFT forum waar pagina\'s over dit probleem vol worden geschreven; ik kan er geen touw aan vastknopen (er wordt o.a. gesproken over die 100 MB die op een zgn nul partitie staat...), daarbij spreekt iedereen elkaar tegen. Omdat ik de Windows versie los heb gekocht, zou ik ondersteuning van MSFT moeten krijgen, maar m\'n ID wordt niet herkend. Of ik even 72 euro wil betalen... Af en toe kan ik die lui hun nek omdraaien... \r\n\r\nIk ben geen specialist maar een computergebruiker. Waarom werkt dit niet? Iemand een idee? Goede tips zijn meer dan welkom! Alvast veel dank!!!
Link naar reactie
[QUOTE=dutch-online;547957]NTFS Formateren die harddisc[/QUOTE]\r\n\r\nTsja, is een tip, dank! Maar alle schijven (ik heb het op meerdere geprobeerd) zijn NTFS geformatteerd. Daar ligt \'t ook niet aan. Er staat enorm veel info in een forum, maar daar kan ik geen touw aan vastknopen, en er worden alleen suggesties gegeven, probeer eens dit en dat. Ik zoek een oplossing. Ik neem aan dat anderen hier ook last van hebben.
Link naar reactie
[QUOTE=Splash;548067]Kijk even hoeveel ruimte je nog over hebt op je system reserved partition.\r\n\r\nklik rechter muisknop op \"computer\" -> beheer / manage -> schijven beheer / disk management. Het schijnt dat je deze foutmelding krijgt bij minder dan 40 MB vrije ruimte.[/QUOTE]\r\n\r\nDaar heb ik ook \'t een en \'t ander over gelezen. Ik heb nog 70 MB vrij van de 100. Daar zou \'t dus niet aan kunnen liggen. Wel dank voor je reactie!
Link naar reactie
[QUOTE=Joman;547987]Probeer het eens met Paragon\r\n[url]http://www.paragon-software.com/home/db-express/download.html[/url][/QUOTE]\r\n\r\nZiet er wel goed uit, maar ik wil graag gebruik maken van de aanwezige MSFT software. En zo\'n mooie backupfunctie moet \'t toch gewoon doen?\r\n\r\nEDIT: \'t Is me gelukt om support bij MSFT aan te vragen. Ben benieuwd!
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...