Ga naar inhoud

één windows sneltoets uitschakelen


Anoniem2

Aanbevolen berichten

sinds een tijdje blijft mijn zoek-sneltoets in w-xp ergerlijk hangen. heb nu een prima programmaatje \'everything\' genaamd. vele malen sneller. maar die windowstoets + F zit zó in mijn vingers dat ik me konstant vergis.\r\n\r\ner MOET een manier zijn om die toetsen een voor een uit te schakelen, alleen kan ik het NIET vinden. iemand een idee? thanks.
Link naar reactie
[QUOTE=Edmoor;547354]Dat kun je doen met [url=http://www.howtogeek.com/howto/windows-vista/map-any-key-to-any-key-on-windows-xp-vista/]Sharpkeys[/url].[/QUOTE]\r\n\r\ndank voor de tip, maar voor zover ik dat progr.tje begrijp doet het maar één toets tegelijk: ofwel de windows toets, ofwel de F toets, en de bedoeling is natuurlijk dat BEIDE toetsen worden uitgeschakeld, of liever de combinatie ervan!
Link naar reactie
[QUOTE=Edmoor;547422]Het programma doet precies wat je wilt, probeer het maar.\r\nHij bedoeld 1 toets of toetscombinatie tegelijk maar je kunt er net zoveel toewijzen als je wilt.[/QUOTE]\r\n\r\nnogmaals dank, maar ik heb intussen een eenvoudigere tip gekregen:\r\n\r\n[url]http://johnhaller.com/jh/useful_stuff/disable_windows_key/[/url]\r\n\r\neen paar registerwijzigingen om te downloaden, ook om de zaak evt. later weer te activeren. hoef je niet zelf het register in te duiken!
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...