Ga naar inhoud

Virtual machine


Aanbevolen berichten

Bij deze: [URL=\"http://www.microsoft.com/windows/virtual-pc/support/requirements.aspx\"]http://www.microsoft.com/windows/virtual-pc/support/requirements.aspx[/URL] voor de viruele XP omgeving voor W7 vanaf prof en op pagina [URL=\"http://www.microsoft.com/downloads/en/details.aspx?FamilyId=28C97D22-6EB8-4A09-A7F7-F6C7A1F000B5&displaylang=en#QuickDetails\"]http://www.microsoft.com/downloads/en/details.aspx?FamilyId=28C97D22-6EB8-4A09-A7F7-F6C7A1F000B5&displaylang=en#QuickDetails[/URL] voor de Virutuele PC 2007.\r\nBij de eerste \"krijg\" je de XP omgeving er bij en bij de tweede alleen een PC omgeving, dus zelf XP, Vista of welke je dan ook wilt nog zelf installeren\r\n\r\nHans
Link naar reactie
[QUOTE=hans63;543761]Bij deze: [URL=\"http://www.microsoft.com/windows/virtual-pc/support/requirements.aspx\"]http://www.microsoft.com/windows/virtual-pc/support/requirements.aspx[/URL] voor de viruele XP omgeving voor W7 vanaf prof en op pagina [URL=\"http://www.microsoft.com/downloads/en/details.aspx?FamilyId=28C97D22-6EB8-4A09-A7F7-F6C7A1F000B5&displaylang=en#QuickDetails\"]http://www.microsoft.com/downloads/en/details.aspx?FamilyId=28C97D22-6EB8-4A09-A7F7-F6C7A1F000B5&displaylang=en#QuickDetails[/URL] voor de Virutuele PC 2007.\r\nBij de eerste \"krijg\" je de XP omgeving er bij en bij de tweede alleen een PC omgeving, dus zelf XP, Vista of welke je dan ook wilt nog zelf installeren\r\n\r\nHans[/QUOTE]\r\n\r\nNu snap ik je niet meer. Ik wil gewoon die xp die er al opstaat in een apart schermpje in w7 hebben. \r\nwelke moet ik dan hebben?
Link naar reactie
Dat kan allemaal prima. Windows 7 XP-Mode kun je gratis downloaden wanneer je de Professional of Ultimate editie van Windows 7 hebt.\nJe kunt het vinden op [URL=\"http://www.microsoft.com/windows/virtual-pc/download.aspx\"]deze pagina[/URL]. Microsoft Virtual PC zit daar bij.\nZie ook de reactie van Hans63.\n\nHet volgende draait daarmee virtueel op mijn Windows 7-64 Ultimate:\n[ATTACH]15500[/ATTACH]\n\nN.B.:\nDe Personal Alpha is een OpenVMS AXP machine die in een andere virtuele omgeving draait.
Link naar reactie
Ja, dat was mij bekent maar de TS stelde niet de vraag op die mannier:\r\n\r\n[I][COLOR=\"Navy\"]Hallo,\r\nIk heb windows xp met dualboot draaien.\r\nmaar gebruik voornamelijk win7\r\nKan ik die xp dan in virtual machine hebben? (ipv een nieuwe instalatie)[/COLOR][/I]\r\n\r\nOf toch zeker voor andere interpretatie vatbaar...of niet?
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...