Ga naar inhoud

visual c++ redistributable


Aanbevolen berichten

Hallo,\r\n\r\nIk wil op mijn tweede laptop een internet beveiligingsprogramma installeren, het gaat om bullguard waarvoor ik de licentie voor 3 pc aankocht. Bij de installatie krijg ik het bericht \"could not install Visual c++ redistributable after 3 attemps\". Op de supportsite van bullguard werd mij geadviseerd om een aantal onderdelen van windows te uninstalleren nl.\r\nMicrosoft .NET Framework 1.1\r\nMicrosoft .NET Framework 1.1 Hotfix\r\nMicrosoft .NET Framework 2.0\r\n\r\nMicrosoft Visual C++ 2005 Redistributable\r\nMicrosoft Visual C++ 2008 Redistributable\r\n\r\nEn deze dan opnieuw te installeren via de aangereikte link. Nu lukt het opnieuw installeren niet meer. :(\r\nHet enige wat wel lukt en verschijnt in de lijst van geinstalleerde onderdelen is:\r\nMicrosoft .NET Framework 3.5 Service Pack 1: en het taalpakket hiervoor.\r\nMaar de Visual c++ krijg ik niet opnieuw geinstalleerd.\r\n\r\nWat kan ik doen om alsnog de Microsoft Visual c++ redistributable te herinstalleren?\r\n\r\nvriendelijk groeten\r\ncomputer eigenschappen:\r\nWindows Vista Home Premium\r\nService Pack 1
Link naar reactie
En als dat geen oplossing biedt, kan je met [url=http://www.microsoft.com/netherlands/artikelen/downloads/download_cleanup.aspx][U]Windows Installer CleanUp[/U][/url] kijken of er nog resten van die redistributable verwijderd moeten worden.\n\nZorg ook dat je alle installatieprogramma\'s als administrator start, en dat je TEMP map schoon is. Dan vind je misschien ook nog wat logbestanden na een mislukte installatie.\n\nAl in je logboeken gekeken op de tijdstippen na falen ?
Link naar reactie
[QUOTE=cobber;533493]Met het hulpprogramma Windows Intaller Cleanup worden bepaalde installatieproblemen verholpen, maar worden andere geïnstalleerde onderdelen op de computer soms beschadigd. Vanwege dit probleem is het hulpprogramma uit het Microsoft Downloadcentrum verwijderd.[/QUOTE]\nZoiets had ik al eerder gelezen, maar ik vond de MS link zonder enige waarschuwing er in, dus ik dacht dat het probleem met het programma inmiddels opgelost was.\n\n( [COLOR=\"DarkRed\"][SIZE=\"5\"]! [/SIZE][/COLOR] Bij [url=http://www.softpedia.com/get/Security/Secure-cleaning/Windows-Installer-CleanUp-Utility.shtml]Softpedia[/url] kan je het programma nog wel downloaden, maar ik zou het dan maar niet gebruiken. Ik denk dat het vooral niet [I]Vista[/I] compatible is, want onder XP hoorde ik geen problemen)\n\n\nNa een mislukte installatie zal je toch wel een foutmelding zien ? In het logboek iets ?\nDaar kan je op de button met de twee blaadjes klikken om de tekst van zo\'n melding op het klembord te zetten.\n\nTrouwens, de [url=http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?familyid=32bc1bee-a3f9-4c13-9c99-220b62a191ee&displaylang=en] [I]Microsoft Visual C++ 2005 Redistributable[/I] [/url]is niet voor Vista, maar ik neem aan dat je dat zelf ook al gelezen hebt. Je hebt alleen de [I]2008[/I] versie nodig.
Link naar reactie
in het logboek kan ik niks bruikbaars vinden.\r\nDe aangereikte link is inderdaad dezelfde. Maar als ik hierop klik, floept er heel snel een popupvenstertje door het scherm, te vlug om te lezen maar verder wordt er niets geinstalleerd. In de lijst van programma\'s en onderdelen verschijnt visual C++ redistr. NIET. Ik gooi de handdoek, ik breng de computer via systeemherstel teug naar de situatie van voor de installatie met een upgrad naar SP2 en dan breng ik de computer maar naar de specialist. Dank voor jullie bijdrage.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...