Ga naar inhoud

Vlc


Aanbevolen berichten

Probeer VLC eens te verwijderen met [URL=\"http://www.revouninstaller.com/revo_uninstaller_free_download.html\"]REVO-Uninstaller(KLIK)[/URL], de \"Freeware versie\"\nlaat het programma na de de-installatie alle restanten opruimen, evt in de sterkste modus, en installeer VLC weer. Mocht VLC al gede-installeert zijn , installeer deze dan eerst voordat je Revo aan het werk zet.\nIk hoop dat dit helpt.
Link naar reactie
Ik las net dat de runtime verbonden is (om het zo maar even te zeggen), met het Microsoft .Net Framework (let op de punt voor Net). Daar zijn regelmatig updates voor.\nKijk eens of je die dus kan updaten cq upgraden.\n[URL]http://search.microsoft.com/results.aspx?mkt=en-US&setlang=en-US&q=.net+framework+downloads[/URL](Klik)\n\nEvt wel de juiste taal kiezen, en let op; als je bv versie 4.0(de laatste,voor zo ver ik weet) hebt, wil dat niet altijd zeggen dat je de lagere versies niet nodig hebt.\nMaar meestal lukt het ook wel via Microsoft Update, laat deze zoeken naar updates en vergeet daarbij ook niet bij de \'optionele updates\' te kijken.\nEn \'bij de weg\' welke windowsversie heb je trouwens?
Link naar reactie
Hi,\r\n\r\nHeb je - na het verwijderen - ooit je [I]register [/I]opgeschoond?\r\nWil nog weleens helpen.\r\n\r\nLink: [url]http://www.eusing.com/free_registry_cleaner/registry_cleaner.htm[/url]\r\n\r\n(Is gratis - klik op [B]site 2[/B] - [I]installeer [/I]en maak eerst een [B]Herstelpunt[/B]. Laat \'m daarna z\'n werk doen en installeer dan VLC opnieuw.)\r\n\r\nJeep;)
Link naar reactie
[quote=Jeep;530462]Hi,\n\nHeb je - na het verwijderen - ooit je [I]register [/I]opgeschoond?\nWil nog weleens helpen.\n\nLink: [URL]http://www.eusing.com/free_registry_cleaner/registry_cleaner.htm[/URL]\n\n(Is gratis - klik op [B]site 2[/B] - [I]installeer [/I]en maak eerst een [B]Herstelpunt[/B]. Laat \'m daarna z\'n werk doen en installeer dan VLC opnieuw.)\n\nJeep;)[/quote]\nDat doet REVO ook al, en dat is ook mislukt.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...