Ga naar inhoud

systeem wordt gecontroleerd


Aanbevolen berichten

Hallo, Als ik mijn computer opstart komt een een blauw scherm, waarop staat \"uw systeem wordt gecontroleerd\". Hij doet dit in stappen en bij stap vier kom ik niet verder dan 35 % (na een half uur). Ik kan dit niet stoppen, door \"\" escape\" of \"cntr\"-alt-delete\". daarna heb ik de stroom er af gedaan en opnieuiw opgestart, maar het begint gewoon op nieuw. Waar kan ik dit ergens uitschakelen? Gr Ans
Link naar reactie
Is daar geen melding dat het om[I] schijfcontrole[/I] gaat ?\r\n\r\nZoiets kan (afhankelijk van de grootte van het station) een half- tot een paar uur duren. Maar op 35% mag het geen uur blijven staan.\r\n\r\n(Je hebt trouwens in een verkeerd sub-onderdeel van het forum gepost, maar Modje (de moderator) verandert dit wel)
Link naar reactie
Die gedachte had ik ook, vandaar dat ik Modje al had geadviseerd de vraag maar onder \'[I]Hardware overigen[/I]\' te zetten, maar het is in de Vista sectie terecht gekomen.\n\nEr is misschien nog een mogelijkheid om met [I]Testdisk[/I] op een opstartbare CD een poging te doen, maar dan heb je iemand hier op het forum nodig die dat programma goed kent en kan bijstaan:\n[url]http://www.cgsecurity.org/wiki/TestDisk[/url]\n[url]http://www.cgsecurity.org/wiki/TestDisk_Livecd[/url]\n\nDie poging het liefst doen terwijl die schijf op een andere PC aangesloten zit.
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...