Ga naar inhoud

spontane herstart windows 7


Aanbevolen berichten

sinds enkele dagen herstart mijn pc zomaar uit zichzelf zonder melding.\r\nna uitvinken van automatisch herstarten bij fout (in systeem eigenschappen)\r\nwordt dit weer automatisch aangevinkt. ik denk dus aan een virus ??\r\nmaar de virusscanners vinden niets. ook wordt het systeem niet te heet.\r\niemand een idee ? trouwens, een systeemherstel hielp ook niet.\r\n\r\nmvg..streep..
Link naar reactie
Ik had dit probleem ook, maar dan met XP. Even het geheugen testen, dat kan hier:[URL=\"http://oca.microsoft.com/nl/windiag.asp\"]http://oca.microsoft.com/nl/windiag.asp[/URL] Na 6 testjes even op pauze zetten, sorteren op module en je ziet welke module (mogelijk) kapot is. Hierna module verwijderen, en opnieuw opstarten. Doet \'ie het weer? koop een nieuwe module, erin doen, en klaar is kees. Dit is natuurlijk dikke pech, wanneer je maar één module hebt in je PC.\r\n\r\nWaarschijnlijk is dit de oplossing.\r\n\r\nGroeten,\r\nW-de-beste.
Link naar reactie
[QUOTE=nico923;516020]heb je toevallig en rc testversie die nog niet is geupgrade naar een oem of retail versie want de rc versie mag vanaf 1 maart niet meer worden gebruikt microsoft heeft een hertartprogramma ingebouwd om je zo te dwingen naar een gelicensieerde versie over te schakelen.[/QUOTE]\r\nMisschien handig om hoofdletters, enters en leestekens te gebruiken? 8-|
Link naar reactie
[QUOTE=W-de-beste;516145]Even een tip: wijzig je bericht en zet bovenaan:\r\n[B]LET OP: DIT PROBLEEM IS OPGELOST.[/B]\r\nanders blijf je reacties krijgen.\r\n\r\ngroeten,\r\nW-de-beste.[/QUOTE]\r\n\r\nDoe dit aub niet; als mensen met het zelfde probleem dan willen zoeken, kunnen ze mogelijk niets meer vinden.
Link naar reactie
[quote=W-de-beste;516145]Even een tip: wijzig je bericht en zet bovenaan:\n[B]LET OP: DIT PROBLEEM IS OPGELOST.[/B]\nanders blijf je reacties krijgen.\n\ngroeten,\nW-de-beste.[/quote]En wat zou dat?, Elke aanvullende informatie waar een ander, die met (ongeveer) hetzelfde probleem naar zoekt is welkom. Daar is o.a. dit forum voor. Vandaar dat hier ook niet met slotjes wordt gewerkt (behalve dan bij hoge uitzondering)\n\n En \'by the way\' schreeuwen (dat is met grote en vette letters schrijven) wordt ook niet op prijs gesteld.\nMeer weten? [URL=\"http://forum.computeridee.nl/showthread.php?t=21346\"]De Huisregels(Klik)[/URL]
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...