Ga naar inhoud

Foto's worden niet weergegeven op internet


Anoniem2

Aanbevolen berichten

Hallo,\r\n\r\nIk heb dit jaar een nieuwe computer gekocht. Op de pc staat windows 7. Als ik op sommige sites kijk missen een aantal afbeeldingen. Op de volgende site mis ik de meeste afbeeldingen:\r\n[URL=\"http://www.myspace.com/shaneyaw/\"]http://www.myspace.com/shaneyaw/[/URL]\r\nIk kan het filmpje en de afbeeldingen van de reacties wel zien maar de achtergrond en afbeeldingen eromheen niet. Daar komt een klein plaatje van een papier met 3 kleuren of met een kruisje.\r\n\r\nIk heb nu 4 internet browsers, namenlijk: internet explorer 8, google chrome, mozilla firefox en opera.\r\nHet liefst werk ik met internet explorer 8 maar deze is erg traag. Ik kan alleen met opera de afbeeldingen zien.\r\n\r\nIk heb een aantal oplossingen gevonden maar die zijn bij mij niet het probleem. Ik heb al een vinkje staan bij \'afbeeldingen weergeven\', de harde schijf zit nog lang niet vol en als ik de firewall uitschakel blijft het probleem, dus daar ligt het ook niet aan.\r\n\r\nWeet iemand hoe ik dit kan oplossen, ik wil weer 1 browser gebruiken en niet 4 tegelijk.
Link naar reactie
[QUOTE=dutch-online;513898]Ook met IE8 werkt het gewoon\r\n\r\ndus zijn je instellingen mischien niet goed .\r\n\r\nen 4 browsers ??? ja dat is natuurlijk ook wel sterk overdreven.:rolleyes:[/QUOTE]\r\nik weet niet wat ik verder nog aan de instellingen moet veranderen aangezien ik niets meer kan vinden wat het nog zou kunnen zijn.\r\nEn doordat het maar met 1 browser lukt vind ik het nog raarder, maar ik zal nog wel even kijken. Wat moet ik daar aanpassen?
Link naar reactie
Ik heb het idee dat je misschien wat verkeerde invoegtoepassingen in IE8 hebt zitten, want IE8 hoort ook helemaal niet traag te zijn op een moderne pc.\r\nStart IE8 eens op zonder invoegtoepassingen, door via start naar bureau-accesoires en dan systeemwerkset te gaan. Start daarvandaan de IE8 op en tik eens handmatig de URL in van een pagina waarbij het fout ging. Doet ie het nu wel goed, dan weet je dat er een of meerdere invoegtoepassingen jouw probleem veroorzaken en kan je daarmee verder.
Link naar reactie
[QUOTE=qpc;514037]Ik heb het idee dat je misschien wat verkeerde invoegtoepassingen in IE8 hebt zitten, want IE8 hoort ook helemaal niet traag te zijn op een moderne pc.\r\nStart IE8 eens op zonder invoegtoepassingen, door via start naar bureau-accesoires en dan systeemwerkset te gaan. Start daarvandaan de IE8 op en tik eens handmatig de URL in van een pagina waarbij het fout ging. Doet ie het nu wel goed, dan weet je dat er een of meerdere invoegtoepassingen jouw probleem veroorzaken en kan je daarmee verder.[/QUOTE]\r\n\r\nZonder invoegtoepassingen is er nog meer dat niet opend. Nu wordt het filmpje ook niet geopend.
Link naar reactie
[QUOTE=reintje;514005]Je kan dan ook denken aan dat de site niet zo goed is gebouwd maar die wordt volgens de [URL=\"https://browsershots.org/\"]Test je webdesign in verschillende browsers [/URL] wel goed bevonden.\r\nGeef nog eens een site waar het niet goed gaat. Als ik het goed begrijp gaat het alleen om achtergrond afbeeldingen?[/QUOTE]\r\n\r\nOok youtube pagina\'s werken niet goed. Ik kan alleen het begin filmpje zien en soms een enkele afbeelding van iemand die reageert. [URL=\"http://www.youtube.com/user/celdrie\"]http://www.youtube.com/user/celdrie[/URL] Daar werkt het ook niet goed. \r\n\r\nHet gaat niet alleen om achtergrond afbeeldingen maar ook de \"normale\" afbeeldingen.
Link naar reactie
[QUOTE=reintje;514097]Om goed te zien wat er nu precies niet goed gaat.. maak eens een plaatje van een site wat niet goed is... Dan kunnen we vergelijken en misschien zien waar en wat er mis is...\r\n\r\n(PrtScr + plakken in photobewerkingsprogramma of Paint en uploaden naar hier middels het paperclipje)[/QUOTE]\r\n\r\nHet lukt mij niet om onder de aangegeven grote te blijven (19,5 KB), hoe moet ik dit doen? Het bestand wordt te groot...
Link naar reactie
Dan zou het heel af en toe een probleem geven, maar niet op meerdere pagina\'s, simpel omdat anderen ook de oudere Java versies verwijderd hebben, maar geen last hebben met afbeeldingen.\n\nKijk eens naar de URL\'s van de afbeeldingen die ontbreken, misschien kan je daar iets uit wijs. Iets blokkeert die URL\'s, en vaak is dat een ander URL dan de site waar je naar kijkt.
Link naar reactie
[QUOTE=erikdenhouter;514359]Dan zou het heel af en toe een probleem geven, maar niet op meerdere pagina\'s, simpel omdat anderen ook de oudere Java versies verwijderd hebben, maar geen last hebben met afbeeldingen.\n\nKijk eens naar de URL\'s van de afbeeldingen die ontbreken, misschien kan je daar iets uit wijs. Iets blokkeert die URL\'s, en vaak is dat een ander URL dan de site waar je naar kijkt.[/QUOTE]\nWaar moet ik die URL\'s van de afbeelding bekijken, als ik op element inspecteren klik en dan bij de fouten kijk staat er:\n\n 2Unsafe JavaScript attempt to access frame with URL [url]http://www.myspace.com/shaneyaw[/url] from frame with URL [url]http://delb.opt.fimserve.com/adopt/?r=h&l=11013005&pos=leaderboard&rnd=034892335&fid=5059062&ged=::0:0:NGUzYzUzMTg5NDkwNTU2OEoDHtWHMtmi4kxJsgFwi6LIeZT7DHoznaC4BRk07Q3mpT3n00k87sv8VEHRMMOwYmAvDAA1Sc1zGWETR1k8ae1JOw9QcWorZ9sOQcsdYMbN[/url]. Domains, protocols and ports must match.\n\nHeeft dat er iets mee te maken?
Link naar reactie
[QUOTE=celdrie;514538].... als ik op [B]element inspecteren[/B] klik en dan bij de fouten kijk staat er:\n\n 2Unsafe JavaScript attempt to access frame with URL [url]http://www.myspace.com/shaneyaw[/url] from frame with URL [url]http://delb.opt.fimserve.com/adopt/?r=h&l=11013005&pos=leaderboard&rnd=034892335&fid=5059062&ged=::0:0:NGUzYzUzMTg5NDkwNTU2OEoDHtWHMtmi4kxJsgFwi6LIeZT7DHoznaC4BRk07Q3mpT3n00k87sv8VEHRMMOwYmAvDAA1Sc1zGWETR1k8ae1JOw9QcWorZ9sOQcsdYMbN[/url]. Domains, protocols and ports must match.[/QUOTE]\nWelk programma inspecteert dat (de programma-naam boven in de vensterbalk) ?
Link naar reactie
[QUOTE=erikdenhouter;514612]Welk programma inspecteert dat (de programma-naam boven in de vensterbalk) ?[/QUOTE]\r\n\r\nHelemaal bovenin in de balk staat: Developer Tools - [url]http://www.myspace.com/shaneyaw[/url]\r\n\r\nen er staat nu nog een fout boven de andere fout, deze fout stond er eerst nog niet, namelijk: Unable to post message to [url]http://googleads.g.doubleclick.net[/url]. Recipient has origin [url]http://www.myspace.com[/url].\r\n\r\n[QUOTE=erikdenhouter;514614]Kan je ook eens terugdenken aan de eerste ervaringen op die PC[B]:[/B] had je in het eerste begin ook dezelfde problemen ?[/QUOTE]\r\n\r\nSinds ik deze computer heb, ben ik vooral nog opzoek geweest naar oplossingen voor de problemen, daar ben ik dus nog steeds mee bezig, windows 7 heeft mij nog niet echt overtuigd. Ik heb deze computer sinds dit jaar. Ook is hij niet super snel, vooral internet explorer 8 niet, maar daar hebben veel meer mensen last van.
Link naar reactie
[QUOTE=erikdenhouter;514733]Kan je er op rechtsklikken, en zoiets als \'[I]Koppelingslocatie kopiëren[/I]\' kiezen ?\r\n\r\nDie foutmelding zie ik, zoekend met Google, nergens in verband met afbeeldingen.[/QUOTE]\r\n\r\nik kan:\r\n\r\n1. Afbeeldings-URL kopiëren:\r\n[url]http://i48.tinypic.com/jktvs6.png[/url]\r\n\r\n2. Linkadres kopiëren:\r\n[url]http://www.msplinks.com/MDFodHRwOi8vd3d3LnNoYW5lZGF3c29udHYuY29t[/url]\r\n\r\nIs dat wat je bedoelt?
Link naar reactie

Om een reactie te plaatsen, moet je eerst inloggen

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Populaire leden

    Er is nog niemand die deze week reputatie heeft ontvangen.

  • Leden

    Geen leden om te tonen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...